A Dragon Quest visszatér PlayStation-re

2014. szeptember 01.
1.3821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Egy új akció-RPG-t fejleszt az Omega Force, ugyanis az elő-TGS PlayStation sajtókonferencia befejezésekor a Sony és a Square Enix felfedett egy vadonatúj játékot.

A címe nem más, mint Dragon Quest Heroes, és 2015-ben PlayStation 4 gépekre éppúgy meg fog jelenni, mint PlayStation 3 konzolokra. A Dragon Quest Heroes játékot még fejleszti az Omega Force, a Tecmo Koei társ-stúdiója, ami legjobban az olyan Musou-stílusú játéksorozatairól híres, mint a Dynasty Warriors és a Samurai Warriors. Tekintsd meg az előzetest.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

Jelenleg még keveset tudni a Dragon Quest Heroes-ról, de az már tény, hogy nem egy fősorozatbeli Dragon Quest játék lesz, és a játékmenet sem a tipikus, régi-vágású Dragon Quest JRPG mechanikát fogja követni. Helyette a prezentáció során többször is akciójátékként említették, ami nem túl meglepő a fejlesztőket ismerve.

A Dragon Quest Heroes 2015-ben, Japánban jön PS4 és PS3 konzolokra, és egyelőre még nem erősítették meg a nyugati megjelenéseket.
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 14 napja

Ezzel szerintem még én is játszanék, és az nagy szó

válasz erre

ENCELADUS

5 éve, 15 napja

Én sose szerettem az ilyen játékokat

válasz erre

fantis6

5 éve, 15 napja

nem olyan rossz, nyugaton is megállná a helyét

válasz erre
Dragon Quest Heroes
17.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
TGS 2014
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profilja