A Dragon Ball Z: Battle of Z és a JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle is megjelenhet nyugaton

2013. szeptember 19.
2.2411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A TGS 2013 keretein belül a Namco Bandai két olyan bejelentéssel is szolgált, amelyekkel elsődlegesen a nyugati rajongóknak szerettek volna imponálni, lévén megerősítették, hogy a Dragon Ball Z: Battle of Z és a JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle is megjelenhetnek majd Európában és Amerikában.

Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy két nagyszerű verekedős játékkal is gazdagodhatunk majd a jövőben a Namco Bandai részéről, a Dragon Ball Z: Battle of Z képében ráadásul már 2014 első felében, hiszen akkor érkezik az alkotás PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is, mint a Dragon Ball Z sagát feldolgozó csapatalapú verekedős játék.

A JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle kapcsán egyelőre még csak annyi biztos, hogy jövőre érkezik a mi régiónkba, és hogy mennyire érdemes várni rá, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a CyberConenct2 PlayStation 3-exkluzív verekedős játéka korábban maximális pontszámot kapott a Famitsutól.
4 hozzászólás

Krees9116

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

Verekedős játék, meg is értem, hogy nem igazán nyomják PC-re. Én mondjuk szívesen kipróbálnám bármelyiküket, de konzol hiányában erre kicsi esélyt látok.

válasz erre

Ravor

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

Nemhiszem, hogy a két játék közül valamelyiket is kipróbálnám a jövőben röhögő smiley

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

Namco Bandai nem nagyon szeret pc-re készíteni. Náluk ez nem módi, főleg úgy, hogy japánban ott van a Sony és Nintendo, arra csinálják a játékokat, a nagyja meg amúgy is régióexkluzív.

válasz erre

totyak

11 éve, 5 hónapja és 27 napja

No PC, no party meglepődött smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2013
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja