A Disney Infinity most ingyenes Wii U-n

2014. augusztus 23.
2.9821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Disney Infinity Marvel szereplős folytatása a jövő hónapban érkezik minden konzolra, a Disney pedig ingyen letölthetővé tette az eredeti Disney Infinity játékot a Wii U eShop-ban, ami kompatibilis az eredeti Wii játékalappal és figurákkal.

Természetesen a játékot nem játszhatod a fizikai bázis és legalább egy Infinity figura nélkül, szóval nem sokat érsz, ha nincsen meg a kezdőcsomag. Mindenesetre akik elkezdték a Nintendo sikeres konzolján a gyűjtögetést és folytatni szeretnék a Nintendo sikertelen konzolján, meg van a lehetőségük, ugyanis a Disney Infinity 2.0 visszamenőleg is kompatibilis lesz az első rész bázisával és figuráival.

Az eredeti Disney Infinity most van először Wii U-n a Wii verzió után, így ez az ingyenes verzió tartalmazni fogja az összes jellemző konzol-specifikációt, beleértve a GamePad integrációt a Toy Box online módhoz is.

Más konzoloknál: a Disney Infinity 2.0 PS 4 verziója működni fog a PS3-as játékalappal, de az Xbox One verzió az Xbox 360 játékosokat új alap megvásárlására kényszeríti.

A Disney Infinity 2.0 PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 és Wii U konzolokra érkezik Európában szeptember 19-én és Észak-amerikában szeptember 23-án.

#tv#
Disney Infinity Marvel szereplős folytatása a jövő hónapban érkezik minden konzolra, a Disney pedig ingyen letölthetővé tette az eredeti Disney Infinity játékot a Wii U eShop-ban, ami kompatibilis az eredeti Wii játékalappal és figurákkal.'>
3 hozzászólás

Norbiii

10 éve, 5 hónapja és 24 napja

Kezdtem örülni, de hiába...szomorú smiley Ami viszont a lényeg, hogy a Nintendo nagyon kapaszkodik, ez szemmel láthatóan így van, és egyre jobbak, hajrá!

válasz erre

totyak

10 éve, 5 hónapja és 26 napja

Furák nekem ezek a figurás játékok. Igazából csak a figurák tetszenek.

válasz erre

maxx1717

10 éve, 5 hónapja és 26 napja

Nagyon ötletes, kár hogy nincsen, és nem is szeretem a Wii konzolokat röhögő smiley
Esetleg PC-re nem készítik ezt a játékot? mert az jó volna röhögő smiley

válasz erre
Disney Infinity
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja