A Disney bejelentette legújabb konzoljátékát

2011. május 26.
2.0491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Manapság talán egyenesen különös, ha egy olyan titáni szórakoztatóipari vállalat, mint a Disney, inkább a konzolok felé evez, semhogy a mobilközönség oltárán áldozna, noha eddig másra sem volt példa; ilyetén ritka esetek egyike ez a mostani, a Disney Interactive-nek ugyanis volt szerencséje beharangozni legújabb játékát, a Disney Universe-t, méghozzá Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és nem utolsó sorban PC-re, no meg persze Mac-re.

Még egy-két friss képet is sikerült meglasszóznunk és karámba zárnunk a hír mellé, őket se haggyátok ki!

A Disney bejelentette legújabb konzoljátékát - 2. kép

Ha a Disney-világnak komfortos helyet tartasz fenn a szíved mélyén, netán mindig is be akartál öltözni valamelyik hőn imádott és elragadó karakternek - de túl költségesnek tartottad volna ezt az otthoni bútorzati elemekből hevenyészni -, akkor a Disney Universe-et éppen NEKED találták ki! Ebben a szívmelengető játékban akár négy barátoddal együtt is magatokra ölthetitek a Disney vagy Pixar karakterek jelmezeit, hogy ilyetén vértezetben lássatok hozzá a különböző játéktípusok történeteinek.

A kiadó vezető alelnöke, alias Adam Sussman ekképp fogalmazott a játék kapcsán: "A Disney Universe a Disney tulajdonok egyik óriási kincsesládája, emlékezetes karakterekkel, helyszínekkel és élményekkel, amit a játékosok és a Disney-rajongók egyaránt élvezni fognak."

A Disney bejelentette legújabb konzoljátékát - 3. kép

A Disney Universe várhatóan idén ősszel érkezik el hozzánk, s a vállalat még DLC-s javakat is ígért a produktumhoz.

A platformok tehát:
* Xbox 360
* PlayStation 3
* PC
* Mac
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Ez nekem teljesen kimaradt, pedig mennyi sok klasszikus karakter van benne. Az is lehet, hogy minden Disney-s karakter beleraktak.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja