A Dino Storm zártkörű bétája jövőre tolódott

2011. november 23.
3.6661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A hamburgi Splitscreen Studios eredetileg ma, azaz november 23-án szándékozott kitárni a Dino Storm zárt bétájába nyíló kapuit, azonban a böngészős alapú játék tesztje váratlanul felkapta batyuját és egész a 2012-es év első negyedéig vándorolt vele.

Erről tájékoztatott minket nemrégiben a Dino Storm fejlesztőcsapata, akik őszinte sajnálatukat fejezik ki a késés miatt.

Nyereg, cowboy kalap és dinoszauruszok: egy emberöltő alatt talán csak egyszer láthatjuk mindezt egy légtérben - a Dino Storm névre keresztelt 3D-s böngészős játékkal eme rendhagyó életérzést ülhetjük meg, de még inkább gyermekkorunk kedvenc őshüllőit, és ez az idő nincs is olyan messze, hiszen elég csak jelentkeznünk a zárt béta tesztre, ami éppen ma... illetőleg... 2012 első negyedében indul majd.

"Sajnálatos módon a Dino Strom-mal kapcsolatos ötleteink kivitelezése több időt vesz igénybe, mint gondoltuk" - nyilatkozta Mark Buchholz, a Splitscreen Studios fejlesztési igazgatója. - "Felhasználóinkat egy befejezett termékkel szeretnénk meglepni, s szándékunkban áll olyan rövidre fogni a zártkörá bétát, amennyire csak lehet, annak érdekében, hogy mindenkinek a lehető leggyorsabban hozzáférést biztosíthassunk a játékhoz. Mindemellett célunk az is, hogy felismerjük és elimináljuk az összes bugot a játék csorbítatlan élvezetéhez."

Nos, eddig valahogy megvoltunk 65 millió éven keresztül. Néhány hónap várakozást már csak kibírunk.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 23 napja

jó lesz az

válasz erre

marco

13 éve, 5 hónapja és 23 napja

A szívem megszakad érte. Olyan jól néz ki...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja