A DICE megcáfolta a BF3 béta rajtolásáról szóló pletykákat

2011. augusztus 25.
2.3301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Lélegzetünket visszafojtva pislogunk a Battlefield 3 béta verziója felé; szinte kitapintható a levegőben vibráló feszültség - ami nem csoda, hisz bármelyik pillanatban a média felszínére úszhat valami rendkívüli infó az EA ígéretes alkotása kapcsán.

Csakhogy a felkavart vízben képtelenség kihámozni, mely szóbeszédek bírnak hitellel, és melyek kacsák. Nos, az akciójáték bétájának dátuma is ott kavargott a zavaros pletykarengetegben, amire aztán a fejlesztőcsapat nyomban le is csapott, hogy vérbe fojtsa reményeinket.

Sokan egészen mostanáig abban a hitben éltek, hogy a Battlefield 3 Béta szeptember 9-én veszi kezdetét, mindazok számára, akik birtokukban tudják a Medal of Honor-t és/vagy előrendelték a BF3-at az EA Origin szolgáltatásán keresztül, a többieknek pedig 11-én csatlakozhatnak: ez persze túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen. Egy élelmes rajongó kérdőre vonta kedvenc kiadónkat a Twitter-en, mire ők kurtán annyit mondtak:

"Nem valós :)"

Továbbá a DICE jóváhagyta, hogy a kérdéses béta "szeptemberben indul", illetve hogy "elérhető lesz valamennyi konzolon". Akik pediglen a fenti feltételeknek megfelelnek (azaz rendelkeznek Medal of Honor-ral és előrendelték a játékot az Origin-on keresztül), azok 48 óra előnnyel indulhatnak.
3 hozzászólás

NightVision

13 éve, 6 hónapja

egy kis pánikkeltés,hogy még jobban menjen a játék....röhögő smiley
brútál,hogy milyen marketing van a játék körülröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 6 napja

gyorsan kilőtték a találgatásokatröhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 6 napja

Akkor lényegében mégis igaz csak nem napra pontosan...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja