A Deus Ex alkotója talált néhány kivetnivalót a Human Revolutionben

2012. június 12.
1.3841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az alkotó, aki a hegy ormáról figyeli teremtményének sorsát, gyakran nincs lenyűgözve attól, amivé jószága lesz az idők folyamán - Warren Spector, az eredeti Deus Ex alkotója ugyan valóban megkérdőjelez egyes elemeket a tavaly augusztusban napvilágot látott Deus Ex: Human Revolutionben, ugyanakkor mégis elismeréssel tekint ivadékának ivadékára.

Az ipar egyik ikonikus egyéniségeként számon tartott Spectornak "tényleg tetszett" a játék, ezt nem tagadja, miként azt sem, hogy időnként önmagából is kivetkőzött a játék során... Mindazonáltal a kritikusokhoz hasonlóan ő is húzta a száját egyes... nos, designbeli döntés miatt.

"A Deus Ex: Human Revolution tényleg tetszett" - meséli Spector. - "Ha megkérdezné a feleségem, azt mondaná 'Warren az egész játék alatt végig sikoltozott a képernyő előtt', azonban hoztak három-négy design döntést, amiről egyszerűen azt gondoltam: 'Miért csinálná ezt bárki is? Én sosem tenném'."

"Ám amikor a játék végére értem, hátradőltem és azt mondtam: 'Uram atyám, ez igazán Deus Ex érzés volt, és Deus Exként hangzott, és arra sarkallt, hogy megálljak egy pillanatra, s átgondoljam az életem és a világot úgy, ahogy egy Deus Ex játék látja'."
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 11 napja

Hmmm érdekes. Most akkor ha végig sikoltozta csak tetszett nem?

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 11 napja

Érdekes lehet neki játszani vele...

válasz erre

Vendég

8 éve, 4 hónapja és 11 napja

Nafene Kritizálni tud, de a deus ex sem tökéletes

válasz erre
Deus Ex: Human Revolution
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaRobi022 profilja