A Dell bejelentette új XPS 18 PC-jét

2013. március 15.
1.6561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Dell az elmúlt napokban bejelentette, hogy újabb modellel bővítette ki az XPS szériába sorolt termékeit.

A frissen beharangozott újdonság Dell XPS 18 típusjelzéssel fog felbukkanni a boltok polcain, személyében pedig egy olyan "asztali számítógépet" köszönthetünk, amely állványzatáról levéve használható akár nagyméretű tabletként is. A rendszer egy 18,4 inches érintőkijelző köré épül, ami az 1920 X 1080-as teljes HD felbontást kínálja. A burkolat alatt alapesetben az Intel kétmagos Pentium ULV processzora teljesít szolgálatot, mégpedig 4 GB rendszermemória, valamint egy 320 GB-os merevlemez társaságában.

Amennyiben az előbb leírtakat valaki kevesellné, extra költség fejében a konfiguráció kérhető akár az Intel Core i7-es központi feldolgozójával is, méghozzá 8 GB RAM-mal kiegészítve, a fent említett hagyományos HDD helyét pedig egy 512 GB-os szilárdtest-meghajtó is átveheti. A gépet a Microsoft előtelepített Windows 8 operációs rendszerével, valamint egy Bluetooth-os billentyűzet és egér párossal szállítja a gyártó.

A hivatalos adatok tanulsága szerint táblagép módban a beépített akkumulátor öt óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Dell XPS 18 várhatóan 900 dolláros indulóáron lesz beszerezhető, a megjelenési idejére azonban egyelőre nem derült fény.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja

Nagyon szép gép, 900-ért nagyon jó is!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 1 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja