A Deep Silver hivatalosan is bejelentette a Risen folytatását

2011. február 22.
3.3671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Deep Silver csapata a mai napra virradóra végre hivatalosan is bejelentette a Piranha Bytes fejlesztésében készülő Risen folytatását, amely a Risen 2: Dark Waters címet kapta a keresztségben és egyelőre konkrét megjelenési dátum nélkül létezik, de az már biztosra vehető, hogy PC-re és konzolokra is érkezni fog.
 

A szűkszavú nyilatkozatból sajnos egyelőre kevés információ áll a rendelkezésünkre, de az már biztos, hogy a játék sztorija néhány évvel ez eredeti cselekmény után veszi kezdetét.

A történet szerint a tomboló titánok tönkretették az egész világot és ezzel az emberiséget a kipusztulás szélére sodorták. Természetesen hősünk feladata lesz, hogy megoldja ezt a valóban komolynak tűnő problémát. Az első epizódból már megismert főszereplő ezúttal az inkvizíció oldalára áll, így próbálja megkeresni a módját, hogy megállítsa a káoszt, amit ezek a teremtmények okoztak. A Risen 2-ben visszatér majd a már jól ismert RPG játékmenet, de lesznek friss részletek is, többek között például sokkal változatosabb lesz a játéktér, több lesz a lehetőség, megjelennek a lőfegyverek és a többi. A játékról befutott hozzánk három kép is, amelyek arról árulkodnak, hogy a küllemben is komoly változások várhatók!


A Deep Silver hivatalosan is bejelentette a Risen folytatását - 2. kép


A Deep Silver hivatalosan is bejelentette a Risen folytatását - 3. kép


A Deep Silver hivatalosan is bejelentette a Risen folytatását - 4. kép


1 hozzászólás

totyak

12 éve, 3 hónapja és 25 napja

Nem is tűnik rosszank, a Deep Silver neve meg nekem egyet jelent a minőséggel.

válasz erre
Risen
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja