A Dead Space producere szerint a Gears of War "szó szerint a legrosszabbul megírt játék"

2012. április 20.
1.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Nem az első és minden bizonnyal nem is az utolsó eset a videojátékok történelmében, amikor az egyik cím zászlóhordozója megkérdőjelezi, mi több, egyenesen degradálja vetélytársa eredményeit: ezennel Chuck Beaver is csatlakozott a szókimondók táborához.

A Dead Space sztoris fronton harcoló producere nem különösebben elégedett a Gears of War franchise történetével, s véleményét nem is habozik szavakba önteni, méghozzá cseppet sem áltató szavakba, ami azt illeti.

Chuck, aki korábban több James Bond játékon is dolgozott egy hivatalos EA-s interjú során ragadta meg az alkalmat, hogy alaposan megostorozza az Epic Games gyöngyszemét. Mint mondotta, meglátása szerint a Gears of War "szó szerint a legrosszabbul megírt játék".

A sztori csak azok számára rombolhatja le a játékot, akiket érdekel a történet, szóval ez egy feltételes válasz. Példának okáért ott a Gears of War. Könyörtelenül áthágja a történetvezetés aranyszabályait. És mégis, sok-sok ember szemében még ezek ellenére is talpon marad. Ez szó szerint a legrosszabbul megírt játék, ám olybá tűnik, ennek tünetei mégsem ütköznek ki rajta.

A szőrösszívű producer ugyanakkor elismeri, hogy a Dead Space sem sokkal különb, ha ilyen aspektusból vizsgálja az ember, mert mint fogalmazott, az sem egyéb "szimpla kísértetházas sztorinál". Úgy fest, Chuck a saját konyháját sem kíméli, ha kegyelmet nem ismerő kritikáról van szó.
6 hozzászólás

Braddock

7 éve, 10 hónapja és 10 napja

Nekem semmi bajom nem volt vele az ég világon!

válasz erre

marco

7 éve, 10 hónapja és 13 napja

Shade írta:
Bezzeg az első rész nagyon jól volt, mert az volt pc-re.
De csak azért mi?

válasz erre

Shade

7 éve, 10 hónapja és 13 napja

Bezzeg az első rész nagyon jól volt, mert az volt pc-re.

válasz erre

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 14 napja

Hmmmm szerintem a gears of warnak egyáltalán nincs sztorija úgyhogy nincs miről beszélni!

válasz erre

Vendég

7 éve, 10 hónapja és 14 napja

Az uc 3 nak nagyon jó filmes bár tudom h ez már unalmas

válasz erre

gymtonic74

7 éve, 10 hónapja és 14 napja

Szerintem, nem nagyon lehetne olyan játékot felsorolni, ami filmes babérokra törne. Legalábbis nem találkoztam még vele. Aztán ki tudja. Nálam egy játéknál, inkább csak funkcionális szerepet tölt be. A játékélményt nem befolyásolja. Kivéve, Heavy Rain, L.A. Noire, Mass Effect. De ott sem éreztem, a story mélységeit.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

babem profilja