A Dead Space producere szerint a Gears of War "szó szerint a legrosszabbul megírt játék"

2012. április 20.
1.3781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Nem az első és minden bizonnyal nem is az utolsó eset a videojátékok történelmében, amikor az egyik cím zászlóhordozója megkérdőjelezi, mi több, egyenesen degradálja vetélytársa eredményeit: ezennel Chuck Beaver is csatlakozott a szókimondók táborához.

A Dead Space sztoris fronton harcoló producere nem különösebben elégedett a Gears of War franchise történetével, s véleményét nem is habozik szavakba önteni, méghozzá cseppet sem áltató szavakba, ami azt illeti.

Chuck, aki korábban több James Bond játékon is dolgozott egy hivatalos EA-s interjú során ragadta meg az alkalmat, hogy alaposan megostorozza az Epic Games gyöngyszemét. Mint mondotta, meglátása szerint a Gears of War "szó szerint a legrosszabbul megírt játék".

A sztori csak azok számára rombolhatja le a játékot, akiket érdekel a történet, szóval ez egy feltételes válasz. Példának okáért ott a Gears of War. Könyörtelenül áthágja a történetvezetés aranyszabályait. És mégis, sok-sok ember szemében még ezek ellenére is talpon marad. Ez szó szerint a legrosszabbul megírt játék, ám olybá tűnik, ennek tünetei mégsem ütköznek ki rajta.

A szőrösszívű producer ugyanakkor elismeri, hogy a Dead Space sem sokkal különb, ha ilyen aspektusból vizsgálja az ember, mert mint fogalmazott, az sem egyéb "szimpla kísértetházas sztorinál". Úgy fest, Chuck a saját konyháját sem kíméli, ha kegyelmet nem ismerő kritikáról van szó.
6 hozzászólás

Braddock

8 éve, 6 hónapja és 1 napja

Nekem semmi bajom nem volt vele az ég világon!

válasz erre

marco

8 éve, 6 hónapja és 3 napja

Shade írta:
Bezzeg az első rész nagyon jól volt, mert az volt pc-re.
De csak azért mi?

válasz erre

Shade

8 éve, 6 hónapja és 3 napja

Bezzeg az első rész nagyon jól volt, mert az volt pc-re.

válasz erre

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 4 napja

Hmmmm szerintem a gears of warnak egyáltalán nincs sztorija úgyhogy nincs miről beszélni!

válasz erre

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

Az uc 3 nak nagyon jó filmes bár tudom h ez már unalmas

válasz erre

gymtonic74

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

Szerintem, nem nagyon lehetne olyan játékot felsorolni, ami filmes babérokra törne. Legalábbis nem találkoztam még vele. Aztán ki tudja. Nálam egy játéknál, inkább csak funkcionális szerepet tölt be. A játékélményt nem befolyásolja. Kivéve, Heavy Rain, L.A. Noire, Mass Effect. De ott sem éreztem, a story mélységeit.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljamarco profiljamarco profiljaiPet profiljarDAVE profilja