A Dead Space 3 olyan lesz, mint a Resident Evil 5?

2011. március 18.
3.2761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Már-már átadtuk magunkat ama naiv belső békének, amelyet a Deep Space 2, illetőleg Severed alcímet viselő kiegészítőjének kijátszása során érezhettünk, s nyugodtan süppedtünk volna a fotelekbe, amikor is az Electronic Arts újfent megsodorta a mézesmadzagot és a hallgatóság tömegébe hajította.

A vállalat már a Dead Space 3 koncepciójáról súgdolózik pimaszul az orrunk előtt. Az EA egyik interjújában adott nyilatkozatából kiindulva meglehet, hogy a Dead Space széri harmadik része sokban hasonlít majd a Capcom híres-neves játékához, a Resident Evil 5-höz.

Frank Gibeau, az Electronic Arts elnöke arról beszélt, miként tolulnak be a piacra, nem csupán a first-person-ok világának élén:
"A Resident Evil sorozat lenyűgöző volt, a korábbi verziók egyszerűen fenomenálisak. A Capcom remek munkát végzett a franchise piaci gyarapításával. Azt hiszem, akad még néhány terület, ahová bemasírozhatunk a Dead Space-szel, nagyobb közönségre szert téve, anélkül, hogy a minőségen és azon a bizonyos túlélő-horror mechanizmuson csorba esne. Így gondolunk a Dead Space 3-ra, és így cselekszünk majd vele."


A Dead Space 3 olyan lesz, mint a Resident Evil 5? - 2. kép

"Összességében, szeretnénk a bizniszt az akció kategóriája felé terelni" - folytatta Gibeau. - "Az EA eddig nem tett fel ide nagy tétet; a túlélő-horror (surviva-horror) jól bevált műfaj. A third-person akció valami olyan, amit úgy gondoljuk, meg tudunk csinálni, és Visceral Games csapatunk keményen dolgozik az új és a már befutott szellemi termékeken egyaránt. A horror-filmek jó filmek; ez egy évtizedek óta működő műfaj. Véleményünk szerint ugyanez igaz lehet az interaktív termékekre is."
7 hozzászólás

Braddock

13 éve, 2 hónapja és 24 napja

Csak nem teszik ezt meg!

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ha a dead space a residenthez fog hasonlítani akkor koppintásnak nézi és nagyot esik ezzel a hírnevén nagy folt esne

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 9 napja

ha a dead space ojan lesz mint a rezident evil 5 akkor nagyon gáz lesz nekem nem jön be a rezident. De edig mintkép dead space kiválo, és érdekfeszitönyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 20 napja

dehát így is rohadtul sikeres cím nem?meglepett smiley

válasz erre

lacyboy

14 éve, 2 hónapja és 20 napja

Azért akarják el akciósítani mert úgy több embernek bejönne ,sajnos, a lényeg ,hogy minnél többet adjanak el wtf smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 20 napja

Szerintem ezt egyikünk sem érti. Egyszerűen meghazudtolják magukat a cégek időről időre...szomorú smiley

válasz erre

uhrindam

14 éve, 2 hónapja és 21 napja

Ugye ez csak egy vicc? A hír olvasása során folyamatosan megborzongtam, hogy el akarják kurvítani az egyik kedvenc sorozatomat. :'( Mi az, hogy hasonlítani fog a Resident Evilre? Egy fantasztikus túlélőhorrort miért kell "elakciósítani", hogyha az tökéletesen muzsikált 2 rész erejéig?
Egyszerűen nem értem....

válasz erre
Resident Evil 5
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja