A DC képregények ezüstkorszakában játszódna a Rocksteady következő Batman játéka?

2012. július 12.
2.1731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az amerikai képregények, így a DC univerzum alkotásai is több korszakra oszthatók fel, amelyek közül a kezdeti idők jelentették az aranykort, majd az ötvenes évektől a hetvenes évek között beszéltünk az ezüstkorról, amelyet a bronzkor és a modern kor követett.

A Variety legújabb riportjából arra derült fény, hogy a következő Rocksteady játék várhatóan nem a Batman: Arkham City folytatása lesz, hanem annak egy előzménye, amely a DC képregények ezüstkorszakában fogant történetek alapján készülhetne el.

A különösebb forrásokat nélkülöző pletykák szerint így az egyelőre még cím nélküli játék azokat az időket idézi fel előttünk, amikor Batman első ízben találkozott Jokerrel, illetve a Justice League of America csoportosulásba tömörülve a Denevérember először szövetkezett Supermannel.

Amennyiben igaznak is tekinthetők a fentiek - valljuk be őszintén, igencsak érdekes lenne -, a Rocksteady által fejlesztett videojáték eredményét legkorábban is csak 2014 elején láthatjuk képernyőinken. Addig is várjuk a hivatalos bejelentést!
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 22 napja

Batman játék?meglepett smiley Az zsííír lenne!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 22 napja

Ó hát ez még annyira messze van hogy ihaj.röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások