A Day of the Tentacle remake-je is készült a LucasArts-nál

2013. szeptember 30.
3.6821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A LucasArts bezárásával már tudjuk, hogy legalább tucatnyi Star Wars-játéktól estünk el, legfrissebb híreink szerint azonban nem csak a Csillagok Háborúja univerzum alapján készültek alkotások a csapat berkein belül.

A Kotaku magazin meg nem nevezett forrásai szerint ugyanis a LucasArts szingapúri részlegében a Day of the Tentacle kalandjáték feldolgozása is készülődött az előtt, hogy George Lucas eladta volna a jogokat a Disney-nek.

A Disney-t azonban - mint már tudjuk -, nem érdekelte sem a LucasArts, sem egyetlen a stúdió falai között készült projekt sem, így hiába voltak állítólagosan nagy terveik a Day of the Tentacle remake-kel - információink szerint a Monkey Island-hez hasonlóan jelent volna meg -, a cég bezárásával a feldolgozás lehetősége is kukázásra került. Vélhetően a kalandjátékok rajongói előtt is örökre elásta magát a Disney...
7 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 4 hónapja és 23 napja

Nekem ez sajnos anno kimaradt. De durva, hogy mennyi projektje volt a lucasarts-nak a leállításkor. De legalább a star wars címek készülni fognak a jövőben.

válasz erre

Krees9116

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

angol26 írta:
Végre ezt is megéltük!
készülT!

És most inkább nem írom le, mik azok, amiket mondanék. A DotT, az egyik legjobb, ha nem a legjobb kalandjáték, amivel valaha játszottam, imádtam. Humoros, gondolkodtató és rohadt hosszú. És most elb&sszák ezt is. Áh!

válasz erre

angol26

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

Végre ezt is megéltük!

válasz erre

Scal

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

én azért örülök, hogy a két monkey-val végeztek, mert a Day of the Tentacle azért sokkal szebb, és a CD-s verzió hangokat is kapott meg minden, persze jó lett volna belőle egy remake meg a Fate of Atlantisból is, de amíg van ScummVm meg DosBox addig én nem aggódom túlságoasn

válasz erre

totyak

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

Ejj, pedig mekkora játék volt anno a Dott. Imádtam a poénokat, a figurákat, a történetet. Minimum 3x biztosan végigjátszottam. Disney nem gondolkodik logikusan. Ezeket a játékokat még engedni kellett volna befejezni.

válasz erre

PaulMarloW

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

"manapság a régi jó dolgokból nem maradt már semmi".

Remélem az ördög is Star Wars fan és Lucas majd a Disney igazgatósága is ott fog szenvedni a pokol tornácán.

>szomorú smiley

válasz erre

marco

11 éve, 4 hónapja és 25 napja

Pedig ez volt az egyik legőrültebb kalandjáték amit valaha a világ látott. Ráfért volna a remake.szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja