A Crytek szerint "van remény" egy új TimeSplittersre

2012. június 13.
1.6611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Annak ellenére, hogy a múltkor szarkasztikusan, ugyanakkor határozottan tudomásunkra hozták, a TimeSplitters 4 nem áll fejlesztés alatt, a cég most mégis tétovának tűnik a Free Radical Games szériájával kapcsolatban...

Cevat Yerli néhány napja ismét elgitározgatott az idegszálainkon; a Crytek vezérigazgatója szemlátomást szeretne látni egy úgy TimeSplitterst és erre van is esély, mindazonáltal ez egyelőre nem több "reménynél", s ha egyszer materializálódik is, nagy valószínűséggel nem a boltok polcain teszi majd.

"Úgy vélem, van rá remény" - mondta Yerli a CVG-nek -, "de a platformot illetően változtatásokat kell eszközölnünk. Jómagam rajongok a GFace-es TimeSplitters ötletéért."

"A helyzet az a TimeSplitterszel, hogy amennyiben csinálnánk egy folytatást, ezt a rajongókon kívül senki sem fogadná el, és sajnálatos módon fogalmunk sincs, mekkora a rajongói közösség. Nem szeretnénk ezt egy olyan csomagolt játék formájában megtervezni a konzolokra, és még ha akarnánk sem hiszem, hogy a kiadók méltányolnák az ötletet. Ez az igazság, és ez volt az igazság már azelőtt, hogy felvásároltuk volna a Free Radicalt."

"Meglátásom szerint még a CryEngine-nel és a Crytekkel a háta mögött is finanszírozási problémáink támadnának a koncepciót illetően. Mindamellett a TimeSplitters rendelkezett minden idők egyik legszórakoztatóbb multiplayerjével, a GFace pedig egy közösségi platform - az online játékról szól. Bolondulok a GFace-es TimeSplitters ötletéért. Tetszik az elképzelés és szeretném, ha dolgoznánk rajta, de jelenleg ezt nem tesszük."

A Crytektől már talán nem is állna oly távol egy online TimeSplitters játék, tekintve, hogy jelen állás szerint a vállalatnak szándékában áll a free-to-play modellre specializálódni.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 14 napja

Nem lenne rossz egy folytatás, de az első rész óta azért jöttek már ki nagyon komoly multival játékok.

válasz erre

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 15 napja

Na kb ennyire lehet elhinni amit mondanak... nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja