A Crytek szerint "van remény" egy új TimeSplittersre

2012. június 13.
1.4291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Annak ellenére, hogy a múltkor szarkasztikusan, ugyanakkor határozottan tudomásunkra hozták, a TimeSplitters 4 nem áll fejlesztés alatt, a cég most mégis tétovának tűnik a Free Radical Games szériájával kapcsolatban...

Cevat Yerli néhány napja ismét elgitározgatott az idegszálainkon; a Crytek vezérigazgatója szemlátomást szeretne látni egy úgy TimeSplitterst és erre van is esély, mindazonáltal ez egyelőre nem több "reménynél", s ha egyszer materializálódik is, nagy valószínűséggel nem a boltok polcain teszi majd.

"Úgy vélem, van rá remény" - mondta Yerli a CVG-nek -, "de a platformot illetően változtatásokat kell eszközölnünk. Jómagam rajongok a GFace-es TimeSplitters ötletéért."

"A helyzet az a TimeSplitterszel, hogy amennyiben csinálnánk egy folytatást, ezt a rajongókon kívül senki sem fogadná el, és sajnálatos módon fogalmunk sincs, mekkora a rajongói közösség. Nem szeretnénk ezt egy olyan csomagolt játék formájában megtervezni a konzolokra, és még ha akarnánk sem hiszem, hogy a kiadók méltányolnák az ötletet. Ez az igazság, és ez volt az igazság már azelőtt, hogy felvásároltuk volna a Free Radicalt."

"Meglátásom szerint még a CryEngine-nel és a Crytekkel a háta mögött is finanszírozási problémáink támadnának a koncepciót illetően. Mindamellett a TimeSplitters rendelkezett minden idők egyik legszórakoztatóbb multiplayerjével, a GFace pedig egy közösségi platform - az online játékról szól. Bolondulok a GFace-es TimeSplitters ötletéért. Tetszik az elképzelés és szeretném, ha dolgoznánk rajta, de jelenleg ezt nem tesszük."

A Crytektől már talán nem is állna oly távol egy online TimeSplitters játék, tekintve, hogy jelen állás szerint a vállalatnak szándékában áll a free-to-play modellre specializálódni.
2 hozzászólás

Vendég

7 éve, 5 hónapja és 13 napja

Nem lenne rossz egy folytatás, de az első rész óta azért jöttek már ki nagyon komoly multival játékok.

válasz erre

Vendég

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Na kb ennyire lehet elhinni amit mondanak...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaMarduk profilja