A Crytek szerint a Wii U specifikációi "nagyon jók"

2011. szeptember 17.
1.9561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Wii U közeledtével egyre égetőbb kérdéssé válik az, hogy vajon hányak otthonában bukkan majd fel ez a különös konzol, világi szinten persze; hiszen mind több és több kiadó/fejlesztő bukkan fel a szerkezet előtt kígyózó sorba, akik kötelességüknek érzik, hogy a lehető leghatékonyabban egyengessék előtte az utat.

Megannyi más vállalat között a Crytek is jelen van, hogy tovább magasztalja a Wii U-t, ami nem csoda, elvégre ők maguk is szeretnének osztozni a platform majdani sikerében.

"A specifikációk nagyon jók" - állítja Yerli a Crytek-től.

"Kihívást jelent a fejlesztők számára, de alaposan végiggondolva értékes lehet, és ez az, ami rendkívül fontos. Nottinghami srácaink nagyon elégedettek a fejlesztői csomag tesztjeivel, és rendkívül izgatottak."

Nem titok többé, hogy a Crytek hármas számú motorja kegyeibe fogadja a Wii U platformot, miként az sem, hogy az aranykezű fejlesztőkkel megáldott cég egyéb álmokat is dédelget a platformmal kapcsolatban. Ennek tükrében már aligha ér minket meglepetés, ha a Crytek ilyen bíztató monológokkal próbál glóriát festeni a 2012-re várható konzol körött. Persze, ezzel nem azt mondtam, hogy Yarli hazudik.

A Wii U előtt vitathatatlanul nagy jövő áll, ha időben és kellő hisztériával övezve ér révbe, hiszen a következő generáció már a horizont vonalán táncol - és ez alaposan alááshatja a Nintendo-féle szerkezet népszerűségét.
3 hozzászólás

Vendég

9 éve, 5 hónapja és 9 napja

a 3DS-et elkurták mivel nincs KÉT analóg kar itt már van FAIL NINTENDO igazán SUPER

válasz erre

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 24 napja

nem csak a crytek szerint...

válasz erre

Vendég

9 éve, 7 hónapja és 24 napja

Király gép lesz nagyon!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja