A Cooler Master piacra dobta új HAF X nVidia Edition számítógépházát

2010. november 20.
3.4071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Cooler Master a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a számítógépházainak termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság valójában nem egy új fejlesztés eredményeként született meg, hanem a gyártó HAF (High Air Flow) szériájába tartozó, Cooler Master HAF X típusjelzéssel ellátott modelljének a csekély mértékben átszabott változata. A cég által eszközölt módosítások kizárólag a ház megjelenését érintik, ugyanis az már zöld és fekete külsővel, valamint egy nVidia logóval lett ellátva, és a boltok polcain is Cooler Master HAF X nVidia Edition típusjelzéssel fog megjelenni.

A számítógépház teljes torony kialakítással lett tervezve, a megfelelő szilárdság érdekében pedig a vázszerkezetét acélból készítették, és természetesen képes fogadni az összes microATX, standard ATX, valamint Extended ATX formátumú alaplapot. A Cooler Master HAF X nVidia Edition 230 X 550 X 590 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 14,35 kilogrammos tömeg társul.

A megfelelő hűtési teljesítményt négy darab ventilátor szolgáltatja, amik közül egy zöld LED-ekkel megvilágított 230 X 30 milliméteres a ház elején, egy 200 X 30 milliméteres a tetején, egy 140 X 25 milliméteres a hátulján, egy 200 X 30 milliméteres pedig az oldallapon lett elhelyezve. Amennyiben a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még egy 200 X 30 milliméteres a tetőrészen, valamint egy 120 X 25/38 milliméteres és egy 80 X 15 milliméteres a videokártyáknál kialakított ventilátorhely is, de a tervezők persze a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg.

A különféle meghajtónak hat darab nyitott 5.25 inches (kettő használható külső SATA merevlemez rekeszként is), és kilenc darab 3,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget. A mai elvárásoknak megfelelően a merevlemezek, az optikai meghajtók és a bővítőkártyák beépítése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt. A számítógépház elején kialakított I/O panelen található két darab USB 2.0, két darab legújabb generációs USB 3.0, egy 1394 FireWire és egy eSATA csatlakozó, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése. Az új Cooler Master HAF X nVidia Edition már megtalálható a nagyobb külföldi webáruházak kínálatában, az árcéduláján pedig 230$ körüli összeg szerepel.


A Cooler Master piacra dobta új HAF X nVidia Edition számítógépházát - 2. képA Cooler Master piacra dobta új HAF X nVidia Edition számítógépházát - 3. képA Cooler Master piacra dobta új HAF X nVidia Edition számítógépházát - 4. kép

3 hozzászólás

DNS

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

Vajon a ház a piros színű ATI videokártyák fogadására is alkalmas?

válasz erre

Rain

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

Pofás darab. Nekem kimondottan tetszik.

válasz erre

skyman

10 éve, 9 hónapja és 9 napja

Fuuuuuuu de baromi jol néz ki
Nem is igazán láttam még zöld gépházat, de nagyon frankon néz ki

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profilja