A Cooler Master piacra dobta új CM 690 II Advanced nVidia Edition számítógépházát

2010. december 03.
3.4621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A legfrissebb külföldi hírek szerint a Cooler Master újabb számítógépházát dobta piacra.

A szóban forgó újdonság Cooler Master CM 690 II Advanced nVidia Edition típusjelzéssel bukkant fel az üzletek kínálatában (NV-692A gyári modellszám), és ahogy azt már az elnevezése is mutatja, valójában a gyártó korábbi CM 690 II Advanced modelljének a csekély mértékben átdolgozott változata. A nevéhez méltóan az új ház fekete és zöld színezést kapott, és a frontrészét, valamint az oldallapját nVidia logóval díszítették fel a mérnökök.

A Cooler Master CM 690 II Advanced nVidia Edition midi torony kialakítással lett tervezve, a vázszerkezetét pedig a megfelelő szilárdság érdekében acélból készítették. Az újdonság 511,8 X 214,5 X 528,8 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 9,19 kilogrammos tömeg társul, alaplapok közül pedig a microATX, valamint a standard ATX formátummal készített modellek fogadására van felkészítve.

A hűtésről alapesetben három darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy 140 X 25 milliméteres, zöld LED-ekkel megvilágított a ház elején (1200RPM, 19dB), egy 120 milliméteres a hátulján (1200RPM, 17dB), egy 140 X 25 milliméteres pedig a tetején kapott helyet (1200RPM, 19dB). Amennyiben a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még egy 120/140 milliméteres a tetőrészen, két darab 120 milliméteres alul, egy 120 milliméteres a HDD keretnél, valamint egy 80 X 15 milliméteres a VGA rögzítőnél kialakított ventilátorhely is, de a tervezők persze a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg.

A különféle meghajtóknak négy darab nyitott 5,25 inches, és hat darab belső 3,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget, de a tetőrészen található még egy 3,5 inches HDD/SSD dokkoló, amihez a mellékelt adapter segítségével könnyedén csatlakoztathatóak akár az 1,8 és a 2,5 inches adattárolók is. Ahogy arra már egy új fejlesztésű háznál számítani lehet, a merevlemezek és az optikai meghajtók telepítése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt.

A számítógépház felső részén kialakított I/O panelen található két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozó, valamint az audiorendszer fejhallgató és mikrofon kivezetése (HD és AC'97 kompatibilis). Az új Cooler Master CM 690 II Advanced nVidia Edition már megrendelhető az nVidia honlapjáról 110$-os áron.


A Cooler Master piacra dobta új CM 690 II Advanced nVidia Edition számítógépházát - 2. képA Cooler Master piacra dobta új CM 690 II Advanced nVidia Edition számítógépházát - 3. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljadarkomen profiljaiPet profiljakylx profiljaGnoresz profiljaYanez profilja