A Cooler Master bemutatta új CM 690 II Advanced Black and White Edition számítógépházát

2012. január 26.
2.5701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Cooler Master a napokban egy újabb számítógépházát állította reflektorfénybe.

A frissen beharangozott újdonság CM 690 II Advanced Black & White Edition típusjelzéssel fog megérkezni a boltok polcaira, és ahogy azt már az elnevezése is sejteti, gyakorlatilag a gyártó korábbi Advanced modelljének a csekély mértékben módosított változata, ami a ráncfelvarrás eredményeként immár fekete-fehér színezést kapott. A megújult ház 214,5 X 496 X 528,8 milliméteres méretekkel rendelkezik, ami mellé 9,5 kilogrammos tömeg társul, alaplapok közül pedig a microATX, a Mini-ITX, valamint a standard ATX formátummal készített modellek fogadására van felkészítve.

A hűtésről alapesetben három darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy 140 milliméteres, fehér LED-ekkel megvilágított a ház elején (1200 RPM, 19 dBA), egy 120 milliméteres a hátulján (1200 RPM, 17 dBA), egy 140 milliméteres pedig a tetején kapott helyet (1200 RPM, 19dBA). Amennyiben a felhasználó tovább szeretné fokozni a hűtési teljesítményt, akkor rendelkezésre áll még egy 120/140 milliméteres a tetőrészen, valamint két darab 120 milliméteres az alsó részen kialakított ventilátorhely is, de ezek mellett a tervezők persze a vízhűtés számára előkészített furatokról sem feledkeztek meg.

Az optikai meghajtóknak négy darab nyitott 5,25 inches, a merevlemezeknek és szilárdtest-meghajtóknak (SSD) pedig hat darab belső 3,5 inches tárolóhely kínál beépítési lehetőséget, míg a PCI és PCI Express bővítőkártyák részére nyolc slot áll rendelkezésre. Ahogy arra már egy új fejlesztésű háznál számítani lehet, a különféle adattárolók és meghajtók beépítése természetesen nem igényel semmiféle szerszámot vagy segédeszközt.

A számítógépház felső részén kialakított I/O panelen található két darab USB 2.0 és két darab legújabb generációs USB 3.0 csatlakozó, valamint az audiorendszer már szokásosnak mondható fejhallgató és mikrofon kivezetése (HD és AC'97 kompatibilis). Az új Cooler Master CM 690 II Advanced Black & White Edition megjelenésére március környékén számíthatunk, az árcéduláján pedig 100 euró körüli összeg fog szerepelni.


A Cooler Master bemutatta új CM 690 II Advanced Black and White Edition számítógépházát - 2. képA Cooler Master bemutatta új CM 690 II Advanced Black and White Edition számítógépházát - 3. kép

4 hozzászólás

Tardief88

7 éve, 8 hónapja és 10 napja

Egyszerű, letisztult és mégis nagyszerű

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 23 napja

Nagyon szép ház, jól mutatna az asztalom mellett.

válasz erre

Braddock

9 éve, 4 hónapja és 23 napja

Elég mutatós!

válasz erre

Vendég

9 éve, 4 hónapja és 23 napja

Bitang jószág!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profilja