A Cooler Master bemutatta új Centurion 6 számítógépházát

2013. január 03.
2.1591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Cooler Master a tegnapi napon egy újabb számítógépházáról rántotta le a leplet.

A most bemutatkozó újdonság a gyártó Centurion szériájának legifjabb, képviselője, ami a boltok polcaira Cooler Master Centurion 6 típusjelzéssel fog megérkezni. A midi torony kialakítással megálmodott ház a két legelterjedtebb alaplapformátum fogadására van felkészítve, vagyis a microATX és standard ATX modellek beépítése lehetséges. A fekete és ezüst színváltozatban is elérhető, hatos Centurion elődeinél némileg testesebb külsőt kapott, ugyanis méretei 200 X 464,5 X 481 milliméterre változtak.

A beépített konfiguráció megfelelő szellőzéséről alapesetben két darab ventilátor gondoskodik, amik közül egy 140 milliméteres, kék LED-ekkel megvilágított a frontrészen, egy 120 milliméteres pedig a hátfalon kapott helyet, de ez a kiépítés természetesen ízlés szerint tovább is bővíthető, akár még vízhűtéses rendszerrel is.

Az optikai meghajtók részére három darab 5,25 inches rekesz lett kialakítva, míg a merevlemezeket és szilárdtest meghajtókat hét darab 3,5, illetve négy darab 2,5 inches tárolóhelyre lehet beépíteni. Az audiorendszer már megszokottnak mondható fejhallgató és mikrofon kivezetése mellett az I/O panel kínálatában szerepel még két darab USB 3.0, és két darab USB 2.0 csatlakozó. A legfrissebb Centurion modell a tervek szerint január végén fog felbukkanni az üzletek kínálatában, mégpedig 50 dollár körüli áron.

A Cooler Master bemutatta új Centurion 6 számítógépházát - 2. kép

2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 27 napja

Nálam is az egyszerűség jön be, bár a ledet nem bánnom, ha van. A jelenlegibe viszont hülyén nézne ki, van vagy 13 éves... Win2000 és P3 matrica. röhögő smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 7 hónapja és 27 napja

Nekem annyira nem szimpatikusak ezek a ledes házak. Nekem inkább egy sima, egyszerű házikó a befutó.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja