A Codemasters szerint erősebb hardver lesz a PSP2 a PlayStation 3-nál

2011. január 25.
2.3841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb információk láttak napvilágot a Sony hét pecsétes titokként őrzött PSP2-jéről, amelynek bejelentését továbbra sem kívánja megejteni a cég, ugyanakkor a pletykák mellett néha olyan nevek is megszólalnak a témában, mint például a Codemasters.

Az ismert fejlesztőbrigád vezére, Rod Cousens ugyanis nem tudta hallgatásra bírni magát, amikor a nagy amszterdami 3DS konferencián szóba került a PSP2, és az Eurogamer brigádjának meglepő információkat közölt.

Rod ugyanis elárulta a kíváncsi újságíróknak, hogy szerény véleménye szerint - és kiemelte, hogy ez az igazság - a PSP2 egy lényegesen erősebb hardver lesz, mint a PlayStation 3. Hogy a vezér honnan tett szert ezekre az információkra, természetesen nem osztotta meg a nagyvilággal, de mivel mégis egy neves fejlesztőcsapat főnökéről van szó, csak nem járatja le magát sületlenségekkel, így - annak ellenére, hogy a Sony még nem erősítette meg -, vegyük számításba a fent elhangzottakat, és várjuk türelmesen a PSP2 bejelentését, amely több forrás szerint is már itt van a kanyarban.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 23 napja

Azért azon meglepődnék ha ez így lenne...mosolygó smiley

válasz erre

Shade

14 éve, 3 hónapja és 23 napja

Höh, jó drága lesz az biztos.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja