A Caspian Border és az Operation Metro pályák is benne lesznek a Battlefield 4 első DLC-jében?

2013. június 26.
1.9511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Battlefield 4 első DLC csomagjáról, avagy a Second Assault-ról már korábban lehullt a lepel a háttérben, tartalma azonban egyelőre még nem ismert, de egyes pletykák szerint néhány pálya már így is biztosnak tekinthető hozzá.

A tűzhöz közeli forrásokból ugyanis nemrégiben úgy értesültünk, hogy a Second Assault DLC-ben két olyan csatatér is visszatér, amelyek a Battlefield 3-ban a rajongók legnagyobb kedvencei mind a mai napig, így a Caspian Border és az Operation Metro harmezőkre számíthatunk majd kedves ismerősökként.

Hangsúlyoznánk, hogy hivatalos bejelentésünk egyelőre még nem érkezett a témában, de reméljük, hogy csak extraként, amolyan kedvességként, és nem az ötlettelenség, illetve a vadonatúj tartalmak miatt hozta meg ezt a döntést a DICE.
Battlefield 4 első DLC csomagjáról, avagy a Second Assault-ról már korábban lehullt a lepel a háttérben, tartalma azonban egyelőre még nem ismert, de egyes pletykák szerint néhány pálya már így is biztosnak tekinthető hozzá.'>
5 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 5 napja

Az alapjáték mindenképpen érdekel, a DLC viszont kimaradnak. Nem tudom eldönteni, hogy tényleg a rajongóknak akarnak kedvezni és azért jön ez a két pálya, vagy lusták voltak pályát készíteni?

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja

metro a nyomingereknek, hajra.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 1 napja

Mivan nincsenek pályaszerkesztők?röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 1 napja

Na ez érdekes lesz!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 1 napja

Metro jó lesz!

válasz erre
Battlefield 4
1.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja