A Capcom szerint a DMC lesz az egyik legjobb Dante játék

2011. március 08.
2.2731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Devil May Cry-sorozat fanatikusai szinte egyöntetűen hangot emeltek azzal kapcsolatban, hogy a Ninja Theory műhelyében készülő DMC már korántsem emlegethető egy lapon a legendás széria korábbi darabjaival, erre a Capcom a mai napra virradóra milyen nyilatkozattal állt elő? A hivatalos fórumon a cég szóvivője azt merészelte mondani, hogy a DMC lesz az egyik legjobb Dante játék, amely valaha is készült.

Ezzel a kijelentéssel egyrészt degradálték a franchise összes korábbi darabját, másrészt elismerték, hogy magasról tesznek a rajongók véleményére, miszerint az új Dante leginkább egy homoszexuális drogosra hasonlít, amelyből sajnos felháborítóan eleget látnak a fiatalok a televízióban, felesleges még videojátékokban is szerepeltetni őket.

Nyilván a DMC játékmenetéről egyelőre még szinte semmit sem hallhattunk, így lehet, hogy a Capcom amiatt istenítette így a programot, mindenesetre egy ilyen főhőssel a fedélzeten aligha lehet sikeres bármi is.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 12 napja

A játékmenet az oké hogy jó lesz, de hogy ezzel a figurával kell futkorászni az sokal ronthat a játékélményből. Capcom mindig is nagyon karakteres főszereplőket mutatott, de ez már kiveri a biztosítékot. Én is azt mondom egyenlőre, hogy a demo majd mindent elárul.

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja és 27 napja

"homoszexuális drogos" röhögő smiley. Ezt jól megkapta szegény, bár kétség kívül van benne igazság. Mindenesetre én még nem írom le ezt a játékot, remélem ehhez is lesz majd egy demo, ami alapján el lehet dönteni, hogy valóban jobb lett e az elődöknél.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaDav2377 profilja