A Capcom hivatalosan is bejelentette a Devil May Cry HD Collection-t

2011. október 18.
2.1631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A hónapok óta tartó pletykákat követően a Capcom a mai nap reggelén végre hivatalosan is megerősítette, hogy a háttérben már javában készülődik a Devil May Cry HD Collection, amelynek keretein belül a sorozat korábbi epizódjainak grafikailag felturbózott változatát kapjuk kézhez.

A kollekció PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik csak, betöltését követően pedig a széria első három epizódját kapjuk meg, amelyek a harmadik rész kivételével mind PlayStation 2-exkluzivitást élveztek annak idején.

A Capcom elmondása szerint nem csak a küllemet tornázzák magasabb szintre, hanem ahogyan azt már megszokhattuk az efféle gyűjtemények esetében, különböző - egyelőre nem ismert - bónusz tartalmak is várhatók a játékhoz, mindemellett pedig trófea- és achievement rendszer is dolgozni fog a háttérben. A kollekció egyértelmű célja, hogy ismét visszahozza a reflektorfénybe a Devil May Cry nevet, aminek köszönhetően a Ninja Theory fejlesztésében készülődő legújabb epizód is jobban fogyhat. A HD Collection megjelenése 2012 elején várható.
1 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 7 hónapja

Nagy divat lett ez a ujra kiadas. Kis befektetes = nagy megterules lehetosege. Ez a trukk benne, hogy az olyan gamer erdeklodeset is fel kelti, aki tul van mar rajta, mint en. Resi 4-et jo lenne le szipkazni a store-bol. 24 vegigjatszasom fekszik benne, professional fokozaton. 2ora 56perc 23masodperces rekordal. Minden pixelt ismerek benne. Ugy hogy a Resi 2-ot tartom a leg jobbnak a mai napig. Ennyi off talan bele fert.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja