A Capcom három címet is bejelentett Virtual Consolra

2010. október 09.
2.1861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Mindig lesznek utolsó szamurájok, fekete bárányok, tékozló fiúk, és meg nem értett játékok.

Ki érti mit majmolnak egy Simsen az emberek amikor semmi mást nem tesznek benne, mint amit a valós életben is megtehetnének - különösen ha azt vesszük, hogy modellprogramnak indult! Ki érti miért végzik olyan klassz játékok a kukában, az előre bejelentett folytatás befagyasztásával, mint a Beyond Good and Evil, az Outcast, vagy az Advent Rising? És ki érti, hogy bizonyos fejlesztők miért gyártanak makacsul játékokat egy zsákutcának elfogadott platformra?

Mint amilyen a Sega Dreamcastja volt. S bár a Virtual Consol önmagában nem platform, de az, hogy ezek a játékok csak és kizárólag online tölthetőek le Wii-re valamelyest kiemeli a többi játék közül. Miközben a legtöbb kiadó szép lassan magára hagyta a a Virtual Consolt, a Capcom a napokban három címet is bejelentett rá. Igaz, egyelőre csak Japánban. Ezek a Black Tiger, a Ghost'n Goblins és az 1492 lesznek. Közülük a Ghost'n Goblins már elérhető volt VC-re, NES formátumban. Ugyan a Campom egyelőre nem erősítette meg, hogy ezen játékok Japánon kívül is kaphatóak lesznek-e, de azt már leszögezte, hogy további játékokat kíván VC-re kihozni különböző területeken. Sejtelmes, de kecsegtető mindenképpen.
3 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 13 napja

Azt hiszem Scal-lal lelki társak vagyunk. A cikk elejével egy az egyben egyetértek. Vajon mit imádnak a Sims-ben és miért nem lett igazán sikeres a BG&E?
Viszont arról sajnos nekem sincs fogalmam, hogy mi az a Virtual Console.

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 13 napja

nem volt rossz a dreamcast

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 13 napja

Én erről a Virtual Consoleról még nem is hallottam!meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja