A Capcom bejelentette az első négy Dead Rising 2 DLC-t

2010. október 07.
1.7651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom brigádja nem aprózza el a Dead Rising franchise felfuttatását, de persze kell is a lendület, ha a cég vezető címévé szeretnék előléptetni a sorozatot.

Ennek újabb jelei lehetnek, hogy az illetékesek nem kevesebb, mint négy letölthető tartalmat jelentettek be a programhoz a tegnapi napon, amelyek jövő hét keddtől kezdve egy hónapon át, hét napos ciklusokban jelennek majd meg. Pszichopaták, katonák, sportolók és nindzsák, minden lesz itt kérem szépen. Fontos, hogy az alant elhangzó dátumok a PlayStation 3-as verziókra érvényesek, Xbox 360-ra feltehetően 1-2 napos csúszással, de még ugyanazon a héten érkeznek meg a bővítmények.

A kiegészítések sorát a Psychopath Theme Pack nyitja majd meg, ami október 12-én válik elérhetővé, letöltését és telepítését követően pedig igazán őrült, horrorisztikus és pszichopata kinézetet varázsolhatunk magunknak, köszönhetően a koncepcióba illő ruhaneműknek, illetve az olyan tárgyaknak, mint a láncfűrész, a balta vagy éppen a bozótvágó kés.

A második letölthető bővítmény a Soldier of Fortune Theme lesz, ez október 19-én érkezik meg a fanatikusokhoz, középpontjában pedig a katonaság témaköre lesz, így terepszínű ruhanemükben, rohambilikben és valódi fegyverekben biztosan nem lesz hiány a telepítését követően. Igazi rambó hajlamú fanatikusoknak kiváló választás lesz!

A sorban a harmadik kiegészítés a Sports Fan Pack nevet kapta a keresztségben, és ahogyan neve is elárulja, elsősorban a sport témaköre élvez prioritást vele kapcsolatban, mezek, különböző halálos sportszerek, arcfestések, haszontalannak tűnő, de annál hasznosabb kiegészítők, mindezek megtalálhatók lesznek benne. Focihuligánoknak kötelező, érkezésére október 26-án számíthatunk.

Végül, de egyáltalán nem utolsó sorban a Ninja Theme című DLC csomag került bejelentésre a Dead Rising második epizódjához, amiben természetesen nem kukta sapka, hanem nindzsafelszerelés, a jellegzetes egész testet takaró fekete ruha, kardok, dobócsillagok és különböző más kellékek válnak elérhetővé a játékban, méghozzá várhatóan november második napján.

Árak, illetve az Xbox 360-as verziók időpontjai egyelőre még nem tisztázottak, mint ahogyan az sem, hogy a PC-s játékosok megkapják-e a bővítményeket.
5 hozzászólás

marco

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

GAR írta:
Éppen írom a DR2 cikkem.
Viszonylag rövid cikket lehet belőle kanyarítani:

Baseball ütő, fűrész, zombi és fröccsenés.

válasz erre

GAR

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

Éppen írom a DR2 cikkem.

válasz erre

totyak

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

Nem aprózzák a srácok, rögtön négyet jelentenek be. És ezzel gondolom még nem fog véget érni a sorozat. Mennyi pénzt ki lehet húzni ilyen vackokkal az emberek zsebéből.

válasz erre

marco

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

Vendég írta:
Az ilyeneket illenék ingye adni...
Illenék, illenék...

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

Az ilyeneket illenék ingye adni...

válasz erre
Dead Rising 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaszattila profilja