A Call of Duty-ra mindig szükségük lesz az embereknek - állítja az MW3 fejlesztője

2011. szeptember 16.
2.4461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Két óriási cím is áll a küszöbön, azonban homlokráncolások közepette konstatáltuk, hogy a két kiadó közti szüntelen torzsalkodás időközben úgy elfajult, hogy ennyi vért még a két konkurens FPS harcmezőin sem láttunk még.

Némely megjegyzés és nyilatkozat alaposan felkorbácsolta a gamerek érzelmeit, gondolok itt az EA nyilatkozatára, miszerint a Call of Duty-ból már csak maximum két évig tud elvegetálni az Activision - akik viszont bizton állítják, hogy ez nem igaz. "Az embereknek mindig is kelleni fog" - mondta egy ízben Glen Schofield.

A Sledgehammer Games jeles fejlesztője nem kap a szívéhez, amikor olyan kommentekkel szembesül, amelyek a Call of Duty halálhírét keltik. Glen Schofield valójában meg van győződve afelől, hogy az FPS-széria nagyban hasonlít a tv-sorozatokhoz: az embereknek mindig is kelleni fog.

"Az MW2 eladási rekordot döntött, a Black Ops ezeket a rekordokat is megdöntötte, és biztosra vesszük, hogy temérdeket fogunk még eladni" - mondta.

"Ha belegondolsz, az emberek 10 évekig néznek különböző sorozatokat és műsorokat. Tehát, ha továbbra is egy remek sztorit tálalunk, fejlesztünk, mindig új dolgokkal tűzdeljük meg a játékot, és a minőséget sosem éri kár, akkor az emberek mindig akarni fogják."
6 hozzászólás

AndrewT

13 éve, 7 hónapja és 12 napja

a cod2 volt az utolsó rész, ami nem (csak) fejőstehénnek volt tervezve. játékot évente kiadni anyagilag esetleg kifizetődő, de hogy hosszú távon rontja a terméknek és a kiadónak is az imázsát, az biztos. az mw3 gyakorlatilag már a cod8, de a "3" az még sem kelti annyira lerágott csont hatását. az, hogy van rá fizetőképes kereslet, viszont nyilvánvalóan adja alájuk a lovat.

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 7 hónapja és 12 napja

Latszik hogy engem nem kerdeztek meg. Nekem nincs szuksegem tobb reszre. Tenyleg olyan ez mar mint egy rossz szappanopera, aminek epizodjaira mar kulon kulon nem emlekszik az ember, annyi van belole. A minoseg nem egyenlo a mennyiseggel.

válasz erre

DNS

13 éve, 7 hónapja és 12 napja

Na ez is Ewingre cserélte a marketingjét...

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 12 napja

És a BK?röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 12 napja

Én biztos nem nézek sorozatokat tíz évig, ez hülye.

válasz erre

marco

13 éve, 7 hónapja és 12 napja

Ez is egy álláspont...röhögő smiley Szerintem meg mindig valami újjal kéne előjönni hogy senki ne unjon rá...

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profiljaBotyi profilja