A Bloodstained lett a legsikeresebb Kickstarter játék

2015. június 13.
1.5891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Lezárult a Castlevania szellemi örökösének, azaz a Koji Igarashi által fejlesztett Bloodstained: Ritual of the Night Kickstarter-es gyűjtése mely a crowdfunding platform legsikeresebb videojátéka lett.

A kitűzött 500 000 dollár helyett 5 545 991 dollár jött össze, azaz 11x több pénz jött össze a projektre. A Kickstarter történetében ez a legsikeresebb videojáték olyan címeket előzve meg, mint a Torment: Tides of Numenera és a Project Eternity.)

A gyűjtés során sikerült minden célt elérni, így a játékhoz érkezni fog egy 2D-s pixelgrafikával rendelkező előzmény játék.

A Bloodstained tartalmazni fog rougelike dungeon-öket, melyek procedurálisan generáltak lesznek, illetve lesz egy úgynevezett "Boss Revenge" játékmód melyről még nincs sok információnk, hogy mit is takar majd.

A Bloodstained: Ritual of the Night megjelenése 2017-ben várható PC-re, Linux-ra, OS X-re, PlayStation 4-re, PlayStation Vita-ra, Wii U-ra, 3DS-re és Xbox ONE-ra.
Bloodstained: Ritual of the Night Kickstarter-es gyűjtése mely a crowdfunding platform legsikeresebb videojátéka lett.'>
3 hozzászólás

bekecs

9 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ennyiből milyen játékot lehet már csinálni...röhögő smiley

válasz erre

Gólem

9 éve, 7 hónapja és 13 napja

Az nagyon durva! meglepett smiley Bizony, nagyon nagyon kell villantani majd ahhoz hogy ne legyen hatalmas csalódás a dolog.

válasz erre

kpal

9 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ennyiért ki kell tenniük magukért bőségesen.

válasz erre
Bloodstained: Ritual of the Night
13.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja