A Bloodborne photo mode-ot tartalmazhat

2014. augusztus 11.
1.4321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A From Software jövőre érkező PlayStation 4-es exkluzív akció rpg játéka a Bloodborne, valószínűleg photo mode-ot is fog tartalmazni, legalábbis erre utal Jun Yoshino producer egy tweet-je.

Miután egy játékos feltette a kérdést, terveznek-e photo mode-ot tenni a játékba, Yoshino válaszul annyit mondott, hogy megnézi mit tehetnek, mivel ő maga is egy remek funkciónak találja azt.

A Naughty Dog The Last of Us: Remastered játékában is szerepel ez a népszerű lehetőség, amellyel a játékosok képernyőfotót készíthetnek a játékmenetükről, a fényképeket pedig megoszthatják barátaikkal.

A Bloodborne küzdelmei megtartják a Demons Souls szerű stratégiai elemeket, de felváltják a passzív védekezés-támadás stílust egy gyorsabb, nagyobb erejű, aktívabb közelharci és lőfegyveres harcmodorral. A játék 2015-ben érkezik PS4-re, a gótikus thriller címet pedig a From Software fejleszti, valamint az SCE Japan Studio pénzeli.
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 napja

Be kell röffenteni a Fraps-ot, aztán mehet a lépernyőlopás ezerrel Már csak a játékostársakkal való megosztásra kell megoldást találnom.

válasz erre

fantis6

6 éve, 7 napja

kár hogy ezt nem próbálhatom majd ki

válasz erre
Bloodborne
5.225 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaRobi022 profiljaBvektor profiljamarco profiljaManiac profilja