A Blizzard szeretné, ha még 10 évig játszanának a Hearthstone-nal

2014. szeptember 01.
2.4971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Voland profilja, adatai
Voland
Úgy tűnik, hogy lassul a World of Warcraft, bár a játék még mindig az MMO-k élén van, előfizetőinek száma egyre jobban csökken, mégis elmondható, hogy kivételes eredmény egy cég részétől tíz éven keresztül vinni egy játékot.

A Blizzardnak hasonló tervei vannak a Hearthstone: Heroes of Warcrafttal, már ami a távlatokat érinti, a játék producere szerint a cég csak így tud viszonylag olcsón free-to-play játékot üzemeltetni:

A játékosainktól azt kapjuk vissza, hogy jól árazunk. Ez fontos számunkra, mivel mi hosszú távon akarunk itt lenni. Játszani és dolgozni akarok még 10 év múlva is a Hearthstone-on, ahelyett hogy gyorsan nagy haszonra tegyünk szert.

A játék bétájának indulása óta a kezdeti 15 fős csapat már 30 főre bővült. Folyamatosan figyelik a visszajelzéseket és megpróbálják az embereket a játékban tartani. Legutóbbi újítások az egyjátékos Curse of Naxxramas volt.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 5 hónapja és 17 napja

Mai világban szerintem egy 10 éves intervallum túl nagy elvárás. Sok új játék érkezik és vele sok új impulzus éri a játékosokat, emiatt elcsábulhatnak más játékok felé.

válasz erre

Mordorer

10 éve, 5 hónapja és 17 napja

Azt elhiszem de nem fognak addig játszani vele....mosolygó smiley

válasz erre
Hearthstone: Heroes of Warcraft
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja