A BlackBerry és Windows Phone platformoknál is több reklámmegjelenést generál az iPod

2014. április 25.
1.7541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok, táblagépek és egyéb okoseszközök manapság mindennapjaink részévé váltak, ebből adódóan pedig egy igen nagy piac, a reklámpiac is egyre gyakrabban használja ki a készülékek adta lehetőségeket.

Egy friss felmérés szerint természetesen az Android és iOS eszközök generálják a legnagyobb reklámforgalmat, méghozzá pontosan az említett sorrendben, ám az ezekből származó bevételek listáját tekintve az Apple áll az élen. A felmérés azonban egy érdekes dologra is kitért, mely szerint az Apple iPod termékcsaládja jobban áll a mobil hirdetések megjelenése terén, mint a szebb napokat is megélt BlackBerry és a feltörekvőben lévő Windows Phone platform egybevéve.

Az iPod családnál egyébként az iPod Touch modellekre kell gondolni, hiszen ezeken fut az iOS rendszer. A két igen lemaradt platform helyzete tehát egyelőre ezen a téren is igen szegényes, ám ezek a számok nagyban összefüggnek az eladásokkal is, így az esetleges javítások esetén már javult a reklámokat érintő helyzet is.
4 hozzászólás

mortar58

10 éve, 9 hónapja és 11 napja

Inkább Android!

válasz erre

kpal

10 éve, 9 hónapja és 13 napja

WP menetel felfele az eladásokban ..

válasz erre

rDAVE

10 éve, 9 hónapja és 13 napja

A jelenlegi OS-ek közül a BlackBerry-t és Windows Phone-t vagyok csak hajlandó használni. Úgy látszik akkor nem rajongók a mainstream dolgokért. röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 9 hónapja és 14 napja

Pedig a WP egyre csak tör felfelé. Mondjuk így, hogy a Nokia lassan nem csinálhat új készülékeket, így megcsappan a normális WP telefonok száma a piacon.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja