A BioWare bemutatta új RPG játékát a Shadow Realms-t

2014. augusztus 13.
1.8541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Ma Németországban az EA Gamescom tájékoztatóján, a kiadó stúdiója a BioWare Austin bemutatta a Shadow Realms-t, egy multiplayer-központú online játékot, ami 2015-ben érkezik PC-re.

Ez az a játék amiről a BioWare az elmúlt két hétben már morzsákat kezdett dobálgatni.

Egy modern fantasy világba ágyazva, a Shadow Realms egy csak online játszható RPG, ami kooperatív 4v1 játékmenetet fog felajánlani, mondta a tájékoztatón a BioWare Austin vezérigazgatója Jeff Hickman. A négy játékosnak az úgynevezett Shadowlord ellen kell harcba szállnia, vagy választhatod magát Shadowlord-ot is. Hickman így nyilatkozik egy későbbi sajtóközleményben:

Ez a játék vissza fog röpíteni minket a klasszikus papír alapú RPG-k gyökereihez, de közben teljesen új élményt fog nyújtani a rajongóinknak. A Shadow Realms egy új BioWare RPG amiben szintén megvan a BioWare névjegyévé vált gazdag történetmesélés, az egyedülálló helyszínek világa, és az átgondolt harcrendszer, ugyanakkor interaktív tapasztalatot nyújt, továbbfejlesztve a műfajt és igyekszik a világon mindenhol elérni a játékosokat
.

A Shadow Realms története szerint, a játék hősei a Földre kerülnek, ahol fogalmuk sincs arról, hogy valaha varázserejük volt, majd magukhoz térnek és összefognak egy Shadow Legions of Embra nevű erő ellen. A történetek különböző epizódokban lesznek elmesélve, akár egy TV-s sorozatban, állítja a BioWare.

A Shadow Realms 2015-ben érkezik PC-re. Ma fel lehet iratkozni a játék zárt alpha periódusára ha meglátogatod a játék weboldalát. A weboldal sok részlettel szolgál a Shadow Realms osztályairól, játékmenetéről, és egyebekről.

#tv#
1 hozzászólás

fantis6

10 éve, 5 hónapja és 15 napja

nem rossz, lehet ki kellesz próbálni mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2014
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja