A BioWare bejelentette az Ultima Forevert

2012. július 12.
1.6881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Amint azt a tegnapi nap során az Electronic Arts egyik menedzserétől megtudtuk, a BioWare egy nagy bejelentésre készült immáron 24 órával ezelőtt, amely alig néhány perce révbe ért, hiszen bejelentésre került az Ultima Forever, avagy a legendás Ultima-sorozat legújabb darabja, amely egy free to play formában játszható, feltehetően MMO jegyeket is magán viselő szerepjáték lesz.

Habár a bejelentést a BioWare Mythic csapatától vártuk, a teljes címén Ultima Forever: Quest for the Avatarnak ettől függetlenül is nagyon örülünk, hiszen így ismét feltámadhat az egyik első valamikori nyugati szerepjáték kultusza.

Sajnos a játékról túl sok információnk nincs, csak annyi biztos eddig, hogy az ingyenes üzleti modell mellett támogatni fogja a kereszt-platform játékot, a karakterek között pedig biztosan helyet kap majd a harcos és a varázsló, ám ezeken kívül csak arra vehetünk mérget, hogy a történet betöltésével Britannia megmentésére indulunk kis alakulatunk oldalán.

Egyelőre nem túl sok információ, de mivel egy Ultima játékról van szó, ezért tűkön ülve várjuk a továbbiakat, addig is, ha be akarjuk biztosítani a helyünket a bétákban, IDE kattintva látogassunk el a hivatalos honlapra, ahol már lehet regisztrálni a tesztekre.
megtudtuk, a BioWare egy nagy bejelentésre készült immáron 24 órával ezelőtt, amely alig néhány perce révbe ért, hiszen bejelentésre került az Ultima Forever, avagy a legendás Ultima-sorozat legújabb darabja, amely egy free to play formában játszható, feltehetően MMO jegyeket is magán viselő szerepjáték lesz.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 14 napja

Ennél jobbra számítottam...wtf smiley

válasz erre
Ultima Forever: Quest for the Avatar
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja