A BioShock Infinite legújabb DLC-jében igazán egyedi karakter lesz majd Elizabeth

2013. augusztus 08.
2.1781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az már bizonyára mindenki előtt tiszta, hogy a BioShock Infinite hamarosan egy újabb DLC csomaggal gazdagodik majd, pontosabban egy két részesre szabdalt letölthető tartalommal, ami a Burial at Sea címet kapta a keresztségben, és amelyben végre már nem csak Bookert, hanem Elizabethet is irányításunk alá vehetjük.

A legtöbb rajongóban a fenti információ alapján azonnal felmerült a kérdés, hogy az Irrational Games vajon csak női ruhába bújtatja Bookert és készen is áll Elizabeth karaktere az irányításra? Bármennyire is hihetetlen, de a fejlesztők ennél többet szeretnének!

Amanda Jeffrey pályadizájner ugyanis az IGN magazin munkatársainak egy interjúban elmondta, hogy Liz irányításával egy sajátos élményben lesz részünk, hiszen lehetőségünk lesz kihasználni a karakter Tear képességeit.

Ennek is köszönhető, hogy Amanda szerint eszük ágában sem volt csak egy női ruhát adni Bookerre ahhoz, hogy máris irányításunk alá vehessük a DLC-ben Elizabethet, lévén ez a dizájner szerint a lehető legnagyobb árulás lenne, amit elkövethetnének a karakterrel szemben. Korrekt hozzáállás, nem igaz?
BioShock Infinite hamarosan egy újabb DLC csomaggal gazdagodik majd, pontosabban egy két részesre szabdalt letölthető tartalommal, ami a Burial at Sea címet kapta a keresztségben, és amelyben végre már nem csak Bookert, hanem Elizabethet is irányításunk alá vehetjük.'>
3 hozzászólás

jocikun

11 éve, 4 hónapja és 4 napja

már alig várom a kiegészítőt

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

11 éve, 6 hónapja és 21 napja

Kíváncsi leszek majd a játékosok milyen véleménnyel lesznek a női karakterről.

válasz erre
BioShock Infinite
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja