A Bethesda Softworks-öt hidegen hagyják a közösségi játékok és az iPhone

2011. szeptember 02.
2.2501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Ritka madár az olyan videojáték-iparon belüli vállalat, amely fájdalom nélkül képes nemet mondani az olyan zsírosbödönökre, mint mondjuk a Facebook játékok vagy éppen a roppant divatossá lett iPhone felület.

Márpedig a The Elder Scrolls V: Skyrim-ért felelős Bethesda Softworks lelkén egyetlen húrt sem pendítenek meg ezek a fogalmak, legalábbis ezen álláspontjukat ecsetelték Pete Hines nyilatkozatán keresztül. A cég vezető dizájnere elárulta, a Bethesda nem óhajt letérni a nagy sikert hozó ösvényről, még akkor sem, ha útjuk során olyan oázisokba is botlanának, mint az okostelefonok.

"Mi nem erről vagyunk híresek és ez nem az, amit tradicionálisan csinálunk. Azt hiszem, képesek vagyunk tisztelni saját magunkat, hogy kik vagyunk és a játékokat, amiket készítük, és mi csupán szeretnénk ezt a játékot nagyobbá és jobbá tenni. Nem távolodunk el ettől és csinálunk valami teljesen mást, olyat, amiben nincs kellő tapasztalatunk" - mondta Pete Hines.

Azért mi már éppen elég vén rókák vagyunk ahhoz, hogy tudjuk: hangzatos és képmutató szavakat olvashattunk éppen. A Bethesda-nak idővel muszáj lesz több felület felé is orientálódni, ha életben akar maradni. Ellenkező esetben megfullad a nagyok árnyékában.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 17 napja

Nem feltétlenül kell minden fejlesztőnek minden platformra dolgozni, szerintem nincs ezzel gond.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja