A Bethesda hivatalosan is bejelentette a Prey 2-t!

2011. március 15.
1.7871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tegnap már megszellőztettük, hogy egy francia magazin (Joystick) arra készül jövő havi lapszámával, hogy lerántsa a leplet a valamikori Prey folytatásáról, ám korántsem kellett türelmesen kivárni az ott elhangzott néhány hetet, a tegnap esti órákban ugyanis a Bethesda úgy döntött, hogy már úgyis minden mindegy alapon bejelentik a Prey 2-t, amelyről konkrét információk természetesen egyelőre nem láttak napvilágot, a leleplezés mindösszesen arra volt jó, hogy megerősítették számunkra, nem volt hazugság a tegnap befutott hírfoszlány.

Annyit azért természetesen megtudtunk, hogy az alkotáshoz nem sok köze lesz az id Software-nek, a fejlesztési munkálatokat ugyanis a Human Head Studios végzi majd, akik PC-re és konzolokra szállítják le a folytatást.

Kiderült még továbbá, hogy a játék nem az id Tech 5 grafikus motorját használja, ám azt nem árulta el a Bethesda, hogy mit, mi viszont nagyon reméljük, hogy a legújabb The Elder Scrolls epizódhoz kifejlesztett motort pakolják majd alá. Bővebb információink egyelőre nincsenek, de arra már mérget vehetünk, hogy 2012-ben érkezik!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja