A Bethesda bejelentette az első Xbox 360-exkluzív Fallout: New Vegas DLC-t

2010. október 20.
1.5811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Pénteken végre a mi régiónkban, tehát Európában is megjelenhet végre a Fallout-sorozat legújabb tagja, avagy a New Vegas, ami már most óriási sikernek örvend, lévén legutóbbi információink szerint csak a tengerentúlon már egy millió példány kelt el belőle előzetesen, ez a számadat pedig megduplázódhat az európai premiert követően.

Mivel a siker így már garantálható, a Bethesda nem is húzta tovább az időt, és a minap bejelentette, hogy készül a New Vegas első DLC csomagja, ami a jelen állás szerint Xbox 360-exkluzív lesz.

Sajnos az első letölthető tartalommal kapcsolatban szinte semmi konkrétumot nem hintettek el az illetékesek, így azt sem tudjuk milyen tartalommal, de még azt sem, hogy milyen névvel kerülhet a boltok polcaira a csomag. Arra mérget vehetünk, hogy valamikor az ünnepi szezonban számíthatunk rá, ám ez sajnos jelenleg semmilyen formában sem elégíti ki a fanatikusok vágyait, azonban öröm az ürömben, hogy a Bethesda becsület szavát adta azzal kapcsolatban, hogy az elkövetkezendő hetekben minden lényeges információt elárul az első letölthető tartalomról. Kíváncsian várjuk!
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 8 napja

Fura ez, hogy egy multiplatform játék kiegje exkluzív lesz. Nem tudom milyen megfontolásból jött az az elhatározás.

válasz erre

Welar

14 éve, 7 hónapja és 9 napja

Néztem pár videót a gameplay-röl, de annyira nem jött be főleg a ránézésre gyenge ellenfelek MI-je.

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja