A Battlefield 3 már 1.5 millió előrendelést tudhat maga mögött

2011. szeptember 22.
2.1211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Még több mint egy hónap választ el minket attól, hogy a DICE szeme fénye dobbantson és egyenest a boltok polcaira érkezzék, hanem a cím megveszekedett rajongói máris közbenjártak a nemes ügy érdekében: hogy a Battlefield ostrom alá vehesse korábbi eladási rekordjait.

A Sterne Agee-tól származó jelentés szerint a nagyreményű Battlefield 3 ezidáig több mint másfél millió előrendelésre tett szert, ami minden további nélkül lekőrözte a legendás Bad Company 2 számait, illetőleg sokakat megrengethet ama hitében, hogy az EA produktuma meg sem közelíti majd a Modern Warfare 3 eladásait.

Miután a Stern Agee statisztikái egyértelműen kimutatták, hogy a Battlefield 3 előrendeléseinek száma már az 1.5 milliós mérföldkő felett is elegánsan átívelt, már kétségünk sincs afelől, hogy a DICE hagyaték személyében egy FPS-kuriózumot tisztelhetünk majd október 28-ától, amikor is a játék megjelenni méltóztatik. Ugyan számos gamer a mai napig bizton állítja, az EA üdvöskéje sosem vágtat el a konkurens FPS, a Modern Warfare 3 eladásai mellett, azért az már biztos, hogy a mérkőzés szoros lesz.

Az a másfél millió előrendelő, akiknek hála ilyen figyelemreméltó szám született, nem pusztán a dicsőségben osztoznak majd, hiszen valamennyien kézhez kapják a már korábban említett "Back to Karkand" térképet is.
1 hozzászólás

skyman

13 éve, 8 hónapja

Azért az a másfél millió nem rossz. Mondjuk meg is értem, nem lesz ez rossz, legalábbis remélemröhögő smiley

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja