A Battlefield 4 játékmenet javításokat kap az új frissítésben

2014. augusztus 09.
2.0221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A DICE megjelentetni tervez egy Battlefield 4 frissítést szeptemberben, ami olyan javításokat eszközöl a játékmenetben, amiket a fejlesztők már két hónapja készítenek egy Közösségi Teszt Környezetben (CTE), ahol május óta PC játékosokkal próbálgatják mit érdemes javítani és cserélni a játékban.

Az egyik legérdekesebb változtatás a sok közül a katonák mozgása, amikről a DICE azt állítja, hogy közelebb fog állni a Battlefield 3 megoldásaihoz, viszont grafikailag sokkal valósághűbben ábrázolva. Ez a változtatás lehetővé teszi azt is, hogy könnyeben kikerülj a nemkívánatos tűzharcokból.

Más főbb javítás a frissítésben egy pár változást jelent a játékmódban, egy zsúfoltságmentesítés a HUD/Felhasználó Interfészen ami most már csak a legfontosabb dolgokat fogja mutatni, és egy speciális beállítás érthetőbbé és könnyebben használhatóvá teszi. A frissítés több "netcode" javítást is tartalmaz amit szintén a Battlefield 4 elindulása óta feltett kérdések alapján változtattak.

A DICE állítása szerint a CTE következő kezdeményezése a Teamplay Initiative, ami javításokat fog tartalmazni a Commander módhoz, osztagokhoz, terep frissítésekhez, éppúgy mint a bugok kiirtásához. A változások teljes listáját tartalmazni fogja a következő frissítés, és hogy részt vehess a CTE-n, át kell lapoznod a Battlefield Blog-ra.

Az Electronic Arts-nak köszönhetően az Origin Game Time promóciója révén egy hétig ingyenesen játszható a Battlefield 4, hogyha a játékot letöltöd 2014. augusztus 14. előtt. A Battlefield sorozat következő része a Battlefield Hardline címet fogja viselni, amit egyelőre áttoltak 2014 őszéről, 2015 elejére.
Battlefield 4 frissítést szeptemberben, ami olyan javításokat eszközöl a játékmenetben, amiket a fejlesztők már két hónapja készítenek egy Közösségi Teszt Környezetben (CTE), ahol május óta PC játékosokkal próbálgatják mit érdemes javítani és cserélni a játékban.'>
5 hozzászólás

Tuttu13

10 éve, 6 hónapja és 11 napja

Az a baj, hogy jó pár dolog alapjaiban hibádzik és nem lehet csak úgy update-el javítani. Uninstall és megírják újra. A rengeteg láthatatlan fal amikkel találkoztam eddig a legkevésbé zavaró! A fegyvereket is újra fogják gondolni ami kell is! Járműveket szintén. BF3-ba attack helivel egy állat vagyok röhögő smiley BF4-be semmit nem ér!!!

válasz erre

totyak

10 éve, 6 hónapja és 12 napja

Nekem semmi gondom nem volt a játékkal, de én csak a single részt játszottam.

válasz erre

movi

10 éve, 6 hónapja és 12 napja

Kell is, ilyen hibás játékkal még nem találkoztam. A kampányt le sem játszottam, mert a mentések a következő belépéskor elvesztek. Háromszor nekifutottam, azután meguntam! Részemről ennyi volt a Battlefield.

válasz erre

Hentes

10 éve, 6 hónapja és 12 napja

Rendesen pakolnak bele változásokat!meglepett smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 6 hónapja és 12 napja

ez nem piskota meglepett smiley

válasz erre
Battlefield 4
1.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja