A Batmobile nem bukkan fel Arkham City utcáin

2011. szeptember 04.
2.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Batman megannyi alapvető ismertetőjegye közül az egyik legérdemibb kétségtelenül a Batmobile, amivel mintegy fél évszázada szeli Gotham City-t, és amivel hozzávetőlegesen ugyanennyi ideje hajt végre káprázatos trükköket.

A BatVilág fundamentumba azonban egy percre sem villantja meg magát az idén októberben rajtoló Batman: Arkham City-ben, noha a készítők másról sem beszélnek a videojáték kapcsán, mint az abban rejlő óriási távolságokról. Szerintük a Batmobile bevonásával egy merőben más játékélmény született volna - egy olyan, ami porig rombolná az eddig felépítettet.

Dax Ginnt, a Rocksteady marketinges fejesét nemrégiben arról kérdezték, láthatjuk-e majd a Batmobile-t a Batman: Arkham City-ben, de Ginn nemleges választ adott:

"A rövid válasz az, hogy ez nem egy autós játék. Látták a munkát, amit a gliding (siklási) rendszerbe fektettünk és ezzel remekül mozgathatjuk karakterünket a városban."

Ginn a továbbiakban elmagyarázta, hogy csapatuk egy ízig-vérig akciójátékot szeretett volna létrehozni, kitérők nélkül:

"...abban a pillanatban, hogy Batmant egy autóba ülteted, egy egészen másfajta játékot kapsz. Tehát nincsenek járművek a játékban."
3 hozzászólás

Shade

13 éve, 8 hónapja és 18 napja

Még ha nem is akár mikor, sőt szerintem jó is, hogy nem lehet kocsiba ülni, de egy bizonyos résznél be lehetne ülni egy küldetés erejéig. Az első részben is benne volt a batmobil, igaz csak nézni lehetett. Bár lehet azért nem lesz benne mert az előző részben batman belecsapatta a tengerbe.

válasz erre

Vendég

13 éve, 8 hónapja és 18 napja

Azért jó volna batmibillal autokázni meg a repcsivel röpködni.Az hogy más lenne a játékmenet az miért lenne gáz nem értem.
Alternativa lehetne aki glidinggelni akar azt úgy röpköd/mozog aki nem az járművel attakol.

De ha kell nekik a pénz fizetős kiegbe még jöhet menő smiley

válasz erre

Braddock

13 éve, 8 hónapja és 18 napja

Ejnye bejnye!Ez hatalmas negatív pont!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja