A Batman: Arkham Origins Blackgate olyan lesz, mint a Mega Man

2013. szeptember 13.
1.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes hasonlattal látott el minket az Escapist magazinon keresztül Mark Pacini, avagy a Batman: Arkham Origins Blackgate direktora, aki a lapnak adott interjúban bejelentette, hogy játékuk olyan lesz, mint a legendás Mega Man volt.

Ez természetesen az alapvető játékmenetre igaz csak, hiszen a Mega Manben nem hulltak tárgyak a főellenfelek legyőzését követően, sőt mi több, Mark szerint a Batman: Arkham Origins mellékszálában még az alkotás befejezését is befolyásolják majd a boss harcok.

A Batman: Arkham Origins Blackgate ugyanis többféle befejezéssel is rendelkezik majd, amelyet követően feloldhatjuk a game plus játékmódot, így Mark kiemelte, hogy akár háromszor is végigjátszhatjuk az alkotást úgy, hogy mindháromszor más élmény és más befejezés várjon ránk.

A Batman: Arkham Origins Blackgate egyébiránt mintegy 10 órányi játékidővel kecsegtet majd az első végigjátszáskor, megjelenése pedig PlayStation Vitára és Nintendo 3DS-re lesz esedékes, méghozzá október 25-én.
Batman: Arkham Origins Blackgate direktora, aki a lapnak adott interjúban bejelentette, hogy játékuk olyan lesz, mint a legendás Mega Man volt.'>
4 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 6 napja

Ha csak három befejezés van egy játékban, az még nálam belefér, de ennél több már izzadság szagú. Nem úgy kell több óra játékidőt tenni egy játékba, hogy többszöri újrajátszásra próbáljuk rávenni a játékost, hanem az alap küldetésekből kell több.

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 6 napja

Vitára és 3DS-re érkezik, ezért nálam is kimarad. Ez a kis spin-off biztos érdekes a sztori szempontjából, de játékélményben nem lesz olyan, ami miatt én szomorkodnék azért, mert kimarad.

válasz erre

LolZ

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Én sem hiszem hogy ki fogom próbálni.De abban biztos vagyok hogy rajtam kívül majd sokan.

válasz erre

Ravor

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Érdekes lesz ez új "Mega Man-es" vonal, amit most csinálnak a Batman-ből. Így olvasva elég fura lesz majd, sőt szerintem én nem valószínű, hogy kifogom próbálni, nekem így nem tetszik annyira, nem úgy, mint az előző részek. mosolygó smiley

válasz erre
Batman: Arkham Origins Blackgate
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja