A Batman: Arkham City írója Superman-ék felé sandít

2011. október 09.
2.3671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Paul Dini, a szuperhősös forgatókönyvek koronázatlan királya, egyszersmind az Arkham City írója nem kis meglepetésünkre beismerte, a Sötét Lovaghoz hasonlóan a Krypton-bolygóról szalajtott Acélember is közel áll szívéhez: olyannyira, hogy örömmel vetné papírra egy új Superman-es, vagy akár egy Zöldlámpás játék sztoriját.

Amennyiben eme ábrándjai (ábrándjaink - az író megjegyzése) valósággá válna, úgy jó eséllyel egy-két újabb gyöngyszemmel gazdagodna a DC univerzum játékállománya.

A szuperhősök világában talán csak Paul Dini szerény személye az, aki közel akkora népszerűségnek és megbecsülésnek örvend, mint a DC univerzum hőseinek apraja-nagyja. Az író, aki egyebek közt a Batman: The Animated Series rajzfilmsorozatban is részt vett, a Batman: Arkham City-t követően most a hősök egy egészen más "rasszával" szemez. Paul, saját elmondása szerint nem ódzkodik az ötlettől, hogy egy újabb játék történetét álmodja meg: egy olyanét, ami ez alkalommal a SZUPERhősök intézményét venné célba.

"Batman meglehetősen valós világ-centrikus" - mondta Paul Dini. - "Ha egy újabb képregény-alapú játékot készítenék... Bizonyára addig erősíteném, amíg az teljesítményszint engedi, és inkább egy szuperhőst választanék, több szupererővel. Batman amolyan önképzett fickó. Szerintem kifejezetten jó móka lenne, ha egy olyan karaktert választanánk, mint Superman, vagy Captain Marvel, esetleg talán a Green Lantern, valaki olyat, aki egészen más erőforrásokat használ a bűn és a gaztevők elleni küzdelemhez."

Az interjú további részében Paul egy Superman-es játék ötletén tűnődött:

"Superman vitathatatlanul a DC panteon number one-ja, és szerintem eleget vitt végbe ahhoz, hogy karaktert formáljunk belőle" - ecsetelte. - "Lenyűgöző ereje van, képes hihetetlenül gyorsan repülni meg minden, ugyanakkor van egyfajta szintje ennek a karakternek, ami nem hinném, hogy valaha is fel lett tárva a videojátékokban; olyanban, ami mélyebbre ásna személyiségében és a szívében."

Az író tisztában van vele, hogy Superman számos filmet és rajzfilmet megért már, ám ennek ellenére konokul úgy véli, van még odalent valami, amiért érdemes lenne ismét leereszkedni:

"Szerintem az elmúlt időkben számtalan átformáláson esett át Superman, mind a képregények, mind pedig a filmek terén. Úgy gondolom, szórakoztató lenne újból meglátogatni a karaktert és látni, mit teszi olyan különlegessé."
4 hozzászólás

badam10

7 éve, 3 hónapja és 18 napja

No comment

válasz erre

Braddock

9 éve, 2 hónapja és 20 napja

Már van superman game és elég gagyi!!!!!

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 20 napja

Király lenne egy Superman game!

válasz erre

Vendég

9 éve, 2 hónapja és 20 napja

Akkor készüljön az a játék!

válasz erre
Batman: Arkham City
6.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaMarduk profilja