A Banjo Kazooie szellemének feltámasztásán dolgozik néhány valamikori Rare fejlesztő

2012. szeptember 27.
2.1331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Számtalan fejlesztőcsapat alakult már a múltban a valamikori Rare munkatársaiból, ám a jövőben várhatóan tűnnek még fel erre-arra különféle veterán talentumok, mint például Grant Kirkhope és Steven Hurst is, akik bejelentették, hogy hamarosan egy új stúdióval bővítik a játékvilágot.

A két legendás Rare fejlesztő egyelőre még nem konkretizált ezzel kapcsolatban, azt azonban már most bejelentették, hogy biztosan egy a Banjo Kazooie franchise-hoz hasonlító alkotást fognak elkészíteni számunkra.

Hogy egészen pontosak legyünk, a két programozó szerint a Banjo Kazooie szellemi örökösén kívánnak majd dolgozni a jövőben, amiről egyelőre túl sok információnk - így például címünk - nincs még, de az már biztos, hogy a Unity Engine segítségével kívánják majd kivitelezni az alkotás munkálatait.

A csapat elárulta továbbá, hogy rengeteg segítségre van még szükségük ahhoz, hogy haladhassanak a projekttel, így még nagyon az út elején járnak, de reméljük, hogy jövő ilyenkor már konkrétumokról is be tudnak számolni nekünk.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 1 napja

Sok sikert nekik. Remélem jó játék lesz belőle. Egyszer.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 1 napja

Unity! Akkor király lesz, jó dolgokat tud az a motor.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja