A 9 milliós mérföldkövet is átlépte a Minecraft - Konzolra is várható az Adventure update

2012. május 25.
2.8301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Valóban nem telik el hét anélkül, hogy ne hallanánk Mojangékat a népszerű sandbox jelenség számaival kérkedni - mert hát tény és való, a játék rohamos ütemben kebelezi be az újabb és újabb játékosokat, s a vállalat most az egzakt számokat is az orrunkra kötötte.

Az üzleti szakértő szerepét betöltő Daniel Kaplan a közkívánatnak eleget téve egy twitt formájában hozta nyilvánosságra a Minecraft eddigi összeladásait.

A játékból ezidáig 9.2 millió példány fogyott, amiben a nemrég kiadott Xbox 360-as, az iOS és Android készülékekre gyártott változat és a PC-verzió egyaránt képviseltetik magukat. Mind közül természetesen a PC-s kiadás az, ami dominál; a készítő Markus "Notch" Persson nyilatkozata alapján ebből a verzióból mintegy 6 millió kópia talált gazdára.

A számok alighanem rövidesen az Xbox 360-as fronton is tovább erősödnek majd, tekintve hogy a 4J Studiosnak szándékában áll a konzolos változaton is meghonosítani az 1.8-as patchet, alias Adventure Update-et - ám a fejlesztők hozzátették, hogy ez meglehetősen "nagy kihívás" lesz.

Ezek szerint az Xbox 360-as verzió ajtaján is hamarosan zörget az 1.7.3-as patch, dugattyúkkal (piston) a hóna alatt, de ez a patch Paddy Burns műszaki igazgató meglátása szerint gyerekjáték lesz az ominózus Kaland frissítéshez képest.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 7 napja

Jobban fogy mint az AAA kategóriás játékok. Azért az durva.

válasz erre

Vendég

8 éve, 2 hónapja és 7 napja

Hát az nem semmi

válasz erre
Minecraft
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja