A 2K Sports bejelentette az NBA 2K13 Dynasty Editiont

2012. június 29.
1.6041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Sports a tegnap esti órákban bemutatta az NBA 2K13 egy tulajdonképpeni gyűjtői kiadását, amelyet a szokásoktól eltérően nem egyszerűen Collector's Editionnek, hanem Dynasty Editionnek neveztek el, és már most elérhető előrendelésben.

A limitált csomag a tervek szerint 100 dolláros árcédulával fog megjelenni a boltok polcain - természetesen PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra -, de ezért az árért számtalan extrát fog tartalmazni, így például egy NBA 2K13 logóval ellátott kosárlabdát, valamint egy fülhallgatót is.

Ez természetesen még nem minden, hiszen egy kontroller matrica mellett még számtalan letölthető tartalom is a birtokába kerül annak, aki beruház a kiadványra, így megkapja a játékhoz az All-Star add-on letölthető tartalmat, ami alighanem a legjobb bővítmény, amit a rajongók kérhetnének maguknak a játékhoz.

A 2K Sports egyébiránt bejelentette, hogy a legjobb kosárlabdás sorozat még mindig elképesztő sikernek örvend, világszerte ugyanis mintegy 5 millió kópiát adtak el az egyel korábbi epizódból. Az új évad megjelenésére október 5-én kell számítanunk!
NBA 2K13 egy tulajdonképpeni gyűjtői kiadását, amelyet a szokásoktól eltérően nem egyszerűen Collector's Editionnek, hanem Dynasty Editionnek neveztek el, és már most elérhető előrendelésben.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

Egyáltalán nem mozgat

válasz erre

Vendég

12 éve, 9 hónapja és 6 napja

De rég játszottam nba-velmosolygó smiley

válasz erre
NBA 2K13
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja