A 1C Company gamescom 2011 felhozatala

2011. augusztus 04.
2.2201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vészesen közeleg az idei gamescom kiállítás, amely mivel Európa legnagyobb videojátékos összejövetelének ígérkezik, ezért érthető, hogy a legtöbb magára valamit is adó fejlesztőcsapat tiszteletét teszi rajta.

Így tesz az öreg kontinensen egyre nagyobb népszerűségnek örvendő 1C Company kiadó is, akik nem egy, nem kettő, hanem rögtön nyolc videojátékot is kiállítanak a rendezvényen. A felhozatalt leginkább még megjelenés előtt álló alkotások képezik, de a Men of War-sorozatból a premierre váró Vietnam mellett a már hónapokkal ezelőtt debütált Assault Squad is ott lesz az expón.

Mindemellett a második világháborús multiplayer lövöldék egyik legjobbika, a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad, a Hitman-sorozatra hajazó Ghost of Moscow: Death to Spies, valamint a Total War-szériára emlékeztető történelmi stratégia, avagy a Real Warfare 2: Northern Crusades is helyet kap a rendezvényen a 1C Company standjánál, amelyek kivétel nélkül kipróbálhatók is lesznek az érdeklődők számára. Ha kíváncsi vagy rá, hogy az említettek mellett miféle címeket visz Kölnbe a 1C csapata, alant magad is megtekintheted a listát:

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
Ghost of Moscow: Death to Spies
Real Warfare 2: Northern Crusades
Royal Quest
Star Wolves 3: Ashes of Victory
Off-road Drive
Men of War: Vietnam
Men of War: Assault Squad
1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 8 hónapja és 8 napja

hát hogy őszinte legyek, a man of waron kívül egyikről sem hallottam még...

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja