A Zsivány egyes írója szerint egyenesen katasztrofális az, ahogyan az EA a Star Wars-játékokat kezeli

2019. január 20.
2.7041
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nemrégiben jött a hír, hogy az Electronic Arts elkaszálta a Visceral Games által megkezdett, majd az EA Vancouver által folytatott Star Wars-játékot, viszont ez sokakat felháborított, köztük a Zsivány egyes-film íróját is.

Gary Whitta a Kinda Funny Games YouTube-csatorna műsorában szerepelt, ahol kifejtette véleményét a játék törléséről. Az író főként azt nehezményezte, hogy a vállalat még 2013-ban aláírt egy 10 éves szerződést, ez idő alatt pedig két olyan Star Wars Battlefront-játékot adtak ki, amikben nemcsak, hogy sztori nem volt, de véleménye szerint még középszerűek is voltak, a mikrotranzakciókról már nem is beszélve.

Mindeközben ott volt nekik ez az Uncharted-szerű, lineáris Star Wars-játékuk, amin az egyik legjobb narratív designer is dolgozott, aki jelenleg a szakmában van (Amy Hennig), majd mindezt porba tiporták. Öt év alatt ennyire jutottak.

Whitta szerint egyenesen kínos és katasztrofális az, ahogyan az EA a Star Wars-játékokat kezeli, véleménye szerint pedig nem lesz szerződéshosszabbítás a 10 év lejárta után, mivel úgy gondolja, hogy sem a Disney, sem az EA nem akarja majd újra aláírni a papírokat.

Itt megtekinthetitek a teljes interjút:

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

petrovicsz

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

KOTOR óta nem létezik SW játék.

válasz erre

rDAVE

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

A Star Wars Battlefront 2-ben van sztori és a mikrotranzakció jelenlegi szintje teljesen elhanyagolható. Az EA nagy hibája, hogy nem hozott ki semmit emellett, csak telefonos izét. Pedig a reklámot szolgáltatják a közben készülő mozifilmek, csak egy jó csapatot kellene odarakni fejlesztőnek...

válasz erre

havrillal

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem lepődök meg...a legjobb az a 2005-ös Battlefront marad Vagyis nekem...

válasz erre

VaPe

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

Biztos nem nézek végig egy órás videót, de a hír címével egyetértésben szerintem is idióták.

válasz erre

Vidoros

9 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem csak szerinte!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaImperator profiljarDAVE profiljaMarduk profilja