A zenékről szól a legújabb Final Fantasy XV: Comrades trailer

2017. november 13.
4.3491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix egy friss trailert adott ki a Final Fantasy XV soron következő kiegészítőjéről, amely Comrades címmel egy nagyon fontos újdonsággal, a többjátékos móddal gazdagítja az alapokat.

A bővítmény olyan jelentős méretekkel rendelkezik majd, hogy a kiadó külön zenéket is bekért hozzá, aminek Nobuo Uematsu, a sorozat egyik legendás zeneszerzője eleget is tett, méghozzá Emiko Suzuki, az angyaltorkú énekesnő társaságában, akivel közösen összehozták a Choosing Hope című főcímdalt, amely már most egy igazi slágernek ígérkezik a franchise világából.

Mindezt annak ellenére is bátran ki merjük jelenteni, hogy szinte csak részleteket hallottunk a dalból, amibe ráadásul te is belefülelhetsz, ha megnézed az alábbi trailert. A Comrades kiegészítő érkezését továbbra is november 15-én várjuk!

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy XV soron következő kiegészítőjéről, amely Comrades címmel egy nagyon fontos újdonsággal, a többjátékos móddal gazdagítja az alapokat.'>
1 hozzászólás

RyutheStaR

6 éve, 11 hónapja és 3 napja

Aranyos csajszi. röhögő smiley A muzsika és a játék is kész tökély, szóval várjuk szeretettel a kiegészítőt. mosolygó smiley

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaKisember001 profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja