Advertisement

A zaklatási botrányok miatt nem lesz ott az Activision a The Game Awards 2021-en

2021. december 05.
50.8781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Activision Blizzard rendszerszintű problémáitól zengett a sajtó az elmúlt hónapokban, és az iparág egésze egységesen kritizálta a vállalatot és annak gyakorltát, és még olyan platformtulajdonosok is felszólaltak ellene, mint a Nintendo, a PlayStation és az Xbox.

Nemrégiben azonban a The Game Awards házigazdája, Geoff Keighley is tűz alá került, amikor a The Washington Postnak adott interjújában azt mondta, hogy az idei, december 9-én megrendezésre kerülő show nem foglal állást a céggel kapcsolatban.

Sokan felidézték Keighley nyilvános kritikáját a Konamival szemben a 2016-os The Game Awards-on, amikor a cég megakadályozta, hogy Hideo Kojima részt vegyen az eseményen és díjat vegyen át, és csodálkoztak, hogy miért nem alkalmaznak hasonló mércét az Activision Blizzarddal szemben, különösen egy sokkal égbekiáltóbb ügyben. Sokan arra is rámutattak, hogy az Activision elnöke, Rob Kotisch tagja a The Game Awards tanácsadó testületének.

Nemrég a The Game Awards elutasító álláspontját ért kritikákra reagálva Keighley a Twitteren közölte, hogy azon kívül, hogy az Activision Blizzard játékait több kategóriában is jelölték a díjátadón, a cég nem lesz része az idei The Game Awardsnak.

3 hozzászólás

petrovicsz

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hogy fényezi a saját showját ez a Geoff Keighley!!!! Közbe egy rakás ****.

válasz erre

Kisember001

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Akkor nincs új Spyro.

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem mernek az emberek elé kerülni?

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
TGA 2021
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja