A Yooka-Laylee fejlesztői lelőtték az összes pletykát egy esetleges Banjoo-Kazooie játék kapcsán

2019. november 07.
4.2891
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az elmúlt napokban az egykori Rare fejlesztőiből összeállt Playtonic csapata kapcsán többször is felmerült pletyka szintjén, hogy nekiláttak a háttérben egy Banjo-Kazooie fejlesztésének, amire tényleg tonnányi utalás volt a részükről.

Kezdődött azzal, hogy a Playtonic-os Ed Bryan egy Microsoft táskáról osztott meg képet a minap a Twitteren, mégpedig azzal a szöveggel, hogy soha nem tervezte újra használni a terméket, miközben Gavin Price azzal sokkolta a népet a LinkedIn-en, hogy a Playtonic végre egy olyan játékon dolgozik, ami számára mindig is elsődleges volt.

Úgy tűnt tehát, hogy a Banjo-Kazooie egykori fejlesztői valóban lecsaphattak a játékhoz szükséges jogokra, illetve engedélyt szereztek a Microsofttól a legendás sorozat feltámasztására, ami olyan sok pletykát generált, hogy a készítők már nem hagyhatták szó nélkül.

Ennek apropójából kiadtak egy rövid közleményt a Twitteren, melyben határozottan kijelentik, hogy bár nagyon szeretnének egyszer újra a medve és a madár történetének részeseivé válni, azonban a Playtonic még mindig egy független stúdió, a labda pedig nem az ő térfelükön pattog, vagyis semmi esély arra, hogy jelenleg egy Banjo-Kazooie játék készüljön a házuk táján.


1 hozzászólás

Gólem

11 hónapja, 2 hete és 5 napja

Nem baj, ott a régi epizód, lehet tolni.

válasz erre
Yooka-Laylee
10.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadarkomen profiljagery1113 profiljatotyak profilja