A World War Z fejlesztői Half-Life 2 feldolgozást akartak készíteni, de a Valve nem engedélyezte

2019. május 22.
5.1541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes helyzet alakult ki a Valve háza táján a Half-Life-sorozat kapcsán, hiszen bár közel 15 éve semmi sem történt a franchise körül, és több külsős csapat már sorba áll érte, de az alkotók csak nem akarják odaadni senkinek a folytatás munkálatait.

Sőt mi több, mint kiderült, még azt sem engedélyezi a Valve, hogy bárki felújítsa Gordon Freeman kalandjait, Matthew Karch, a World War Z-t fejlesztő Saber Interactive CEO-ja ugyanis a GameWatcher munkatársainak elmondta, hogy ő például hiába próbálkozott Gabe Newellnél ezzel az ötlettel.

Matthew szerint ugyanis nemrégiben találkozott a Valve első emberével egy teljesen más ügyből kifolyólag, azonban mivel annyira imádja a Half-Life-sorozatot, felvetette Gabe-nek az ötletet, hogy mindenféle anyagi támogatás vagy későbbi juttatás nélkül szeretné megcsinálni csapatával a Half-Life 2 felújított változatát, mert annyira szerette a játékot.

Bár minden normális ember rögtön igent mondott volna egy ilyen felkérésre, de nem úgy Gabe Newell, aki elnézést kért, majd azt mondta, hogy ha egyszer remake készül a Half -ife 2-ből, akkor azt csapaton belül szeretnék megoldani.
2 hozzászólás

Tommy

5 éve, 4 hónapja és 1 napja

Bravó, igaz is, ****juk le a rajongói igényeket.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 4 hónapja és 1 napja

Lehetett volna egy ****a játék de inkább nem lesz semmi. Köszi Valve. wtf smiley

válasz erre
Half-Life 2
2.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja